Ugašen požar u zgradi austrijskog parlamenta, nema povređenih

Beta

04. 11. 2016. u 09:11

Požar je izbio kada se zapalio ventilacioni uređaj na krovu zgrade, izazvavši masivni oblak dima

Угашен пожар у згради аустријског парламента, нема повређених

Foto Twitter

BEOGRAD/BEČ - U požaru koji je rano jutros izbio u zgradi austrijskog parlamenta u Beču niko nije povređen, a uzrok požara se još ne zna.

Požar je izbio u 6.45 časova kada se zapalio ventilacioni uređaj na krovu zgrade, iz za sada nepoznatih razloga, izazvavši masivni oblak dima, rečeno je u Predstavništvu Grada Beča u Beogradu.

Prema informacijama objavljenim na internet strani grada, požar je ugašen oko 7.40, a u gašenju vatre je učestvovalo oko 70 vatrogasaca.

U požaru, prema podacima Hitne službe, nije bilo povređenih.

Vatrogasna služba je objavila uzbunu drugog stepena, a još nema informacija o uzroku požara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

Mila

04.11.2016. 09:43

...podseti me na peti oktobar i našu neviđenu plitkoumnost i glupost....a tako smo hteli demokratiju...šta li smo očekivali od nje?...asocirala me slika...ništa više....

Stevan Milenkovic

04.11.2016. 09:49

Konacno da i njih zakaci neka muka. dosta su oni vrsljali po evropi i ovom delu sveta, zabiberili su svaciju corbu i uvek prolazili nekaznjeno. Nas vekovima koriste kao zivi stit od osmanlija, a kad im ponestane razloga za ratovanje, umesto da nam se zahvale oni nas optuze da smo mi Srbi krivi za pocetak prvog svetskog rata. Ako mene pitate, drago bi mi bilo da celo austrijsko nasledje zavrsi u plamenu i cak ni to ne bi bila dovoljna kazna za sva zla koja su kroz istoriju cinili...

Damjan

04.11.2016. 10:16

u toku je renoviranje pa su verovatno odlučili naplatiti od osiguranja kao i onaj u centru grada zapalio hotel da bi dobio lovu i renovirao.