Policija rešila slučaj - Nemac isekao suprugu i spakovao u kofere

Tanjug

05. 01. 2016. u 21:12

Austrijske vlasti saopštile su večeras da su razotkrile misteriju ostataka tela u dva kofera pronađena u jezeu Traunze u blizini Salcburga i da je počinilac jedan nemački penzioner, a žrtva njegova supruga

Полиција решила случај -  Немац исекао супругу и спаковао у кофере

Austrijske vlasti saopštile su večeras da su razotkrile misteriju ostataka tela u dva kofera pronađena u jezeu Traunze u blizini Salcburga i da je počinilac jedan nemački penzioner, a žrtva njegova supruga.

Penzioner je zadavio svoju ženu, raskomadao njeno telo i zalio glavu betonom, potom ostatke njenog tela u koferima bacio u jezero Traunze, a zatim počinio samoubistvo, navodi se u policijskom saopštenju, a prenosi agencija AFP.

Jedan prolaznik je u nedelju u jezeru uočio kako na površini pluta jedan kofer sa ljudskim ostacima, a drugi kofer je kasnije pronašao policijski pas.

Policijski ronioci su zatim našli i torbu, u kojoj se nalazila zabetonirana glava, a nešto kasnije je pronađeno i telo muškarca, koje se nalazilo na dubini od pet metara.

Obdukcija je pokazala da je žena, stara oko 70 godina, ubijena između 25. decembra i 1. januara, kao i da se muškarac utopio nešto posle toga.

Policija je utvrdila da se radi o bračnom paru starom između 70 i 80 godina, iz mesta u blizini Frankfurta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije