Putin uz novogodišnju čestitku građanima izdvojio vojnike

Tanjug

01. 01. 2016. u 13:05

Путин уз новогодишњу честитку грађанима издвојио војнике
Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je sunarodnicima Novu godinu, posebno izdvojivši vojnike koji se bore protiv međunarodnog terorizma u udaljenim krajevima sveta
Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je sunarodnicima Novu godinu, posebno izdvojivši vojnike koji se bore protiv međunarodnog terorizma u udaljenim krajevima sveta.

Putin je rekao da, prema tradiciji, Rusi obeležavaju praznik u krugu porodice, sa najbližim prijateljima.

"Naravno, nisu svi u mogućnosti da dočekaju Novu godinu sa porodicom - treba raditi u bolnicama i u proizvodnji, ispunjavati službeni i vojnički dug, čuvati granicu, biti na stalnom dežurstvu, osigurati našu bezbednost na kopnu, moru i u vazduhu. Mi smo zahvalni svima onima koji su danju i noću, radnim danima i praznicima uvek na radnom mestu", izjavio je ruski predsednik u novogodišnjem obraćanju naciji.

Kako je preneo TASS, Putin je naglasio da bi posebno želeo da čestita praznik onim ruskim vojnicima koji se bore protiv međunarodnog terorizma, brane nacionalne interese Rusije u dalekim krajevima, pokazujući volju, odlučnost, čvrstinu karaktera.

"Uostalom, ovi kvaliteti su nam potrebni svuda, uvek, i u svakom poslu. Uspeh čitave zemlje zavisi od efikasnosti rada i dostignuća svakog od nas", rekao je Putin u novogodišnjem obraćanju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Deda Nole

01.01.2016. 13:49

Pravi predsednik ne zaboravlja nikog i tarzi od svih u zemlji da se ponasaju odgovorno i disciplinovano jer samo tako ce uspeti da se odbrane od terora zapada,SAD-a i islamista.

Miro Markovic

01.01.2016. 16:38

Postovani predsednice Putine, Vama licno i Vasem plemenitom narodu upucijem moje iskrene zelje za Novu godinu a najvise da ostanete jaki i pravedni za dobrobit celog covecanstva pa i male ali hrabre Srbije.

Gedza

01.01.2016. 17:30

Vladimire -Legendo! Svaka ti je rijec, na pravom mestu!!! Srecna Ti Nova Godina i da te Gospod bog pozivi jos dugo,dugo godina!!!!!!

VRBAŠANIN

02.01.2016. 08:19

Putin je čovek koji razmišlja o svakom pojedincu svoje države pošto zna svaki čovek je deo njega živeo Putin sr ećna mu nova godina njemu i svom Ruskom narodu .