Klinton se testirao na sidu!

D. Savić

06. 12. 2015. u 09:25

Knjiga "Bil i Hilari" otkriva nove pikanterije o bivšem predsedniku Amerike. Kandidat za šefa Bele kuće Hilari naterala supruga na proveru

Клинтон се тестирао на сиду!

Hilari i Bil

ODAVNO nije tajna da je nekadašnji predsednik SAD Bil Klinton imao brojne ljubavne avanture, ali detalji iz njegovog burnog seksualnog života i dalje ne prestaju da intrigiraju Amerikance. Poslednja pikanterija stiže iz knjige "Bil i Hilari, dakle to se zove ljubav", Portera i Prinsa, u kojoj se tvrdi da je Hilari Klinton, znajući da njen surpug "voli seks bez zaštite", od njega zahtevala da se testira na sidu.

Među drugim bizarnostima, istina neautorizovanih momenata iz života Klintonovih, počev od vremena kada su živeli u Arkanzasu, pa sve do danas, izdvaja se navodni predsednikov nasrtaj na nekadašnju prvu damu SAD DŽeki Kenedi Onazis, čijem pokojnom suprugu DŽonu Kenediju se divio.

Autori, naime, tvrde da je Bil "pokušao da zavede DŽeki" u njenom stanu u elitnoj njujorškoj Petoj aveniji:

- Skoro da smo počeli da se rvemo. Bilo je vrlo neprijatno - navodno se, tada šezdesetogodišnja DŽeki poverila bivšoj urednici "Vašington posta" Ketrin Grem.

Rekla je, navodno, da je, istina, bila polaskana što je još privlačna dvadesetak godina mlađem muškarcu, ali i da se uplašila, jer je shvatila da je reč o čoveku koji se ne miri sa ženskim "ne". Od tada je, navodno, izbegavala da ostane nasamo s Bilom Klintonom.

Klintonova supruga je, na sve to, navodno, rekla da je razlika između nje i DŽeki u tome što je ona patila u tišini posle Kenedijevih prevara, dok je Hilari o tome čitala na naslovnim stranicama novina. Predstavnik Klintonovih, čiji je brak, ali i mesto u Beloj kući, svojevremeno uzdrmala Bilova ljubavna afera sa mladom stažistkinjom Monikom Levinski, na sve ovo je, prenose mediji u SAD, prokomentarisao: "Možete li da navedete da se smejem potpunoj apsurdnosti ove priče?"

NEGATIVAN

KNJIGA Darvina Portera i Danforta Prinsa nije još stigla na police knjižara, ali Amerikancima je već, u izvodima objavljenim u medijima, saopšteno ne samo da je bivši predsednik obavio testiranje, već i da mogu da odahnu. Rezultat je bio - negativan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Komentator

06.12.2015. 10:48

Stvarno slika ponekad moze da bude opticka varka; u ovom slucaju za one koji ih ne znaju.

impichment

06.12.2015. 11:39

Sa ovom slikom plasim decu,kada nisu dobra.Sad ce ova zena da vam dodje,ako se ne smirite.

Dea Furina

06.12.2015. 14:30

@Pera - Придружујем се жељама уз наду у позитивне резултате теста.

Đura Zmaj

06.12.2015. 14:08

A je l' napisala nešto o Joko Ono, i "onim stvarima" i kako dele "iste vrednosti".?!