Dokazano: Berluskoni imao seks sa maloletnicom

Tanjug

21. 11. 2013. u 13:49

Доказано: Берлускони имао секс са малолетницом
Sud saopštio da postoji dovoljno dokaza da je bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni imao seksualne odnose sa plesačicom u noćnom klubu Karimom El Marug

MILANO - Postoji dovoljno dokaza da je bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni imao seksualne odnose sa plesačicom u noćnom klubu Karimom El Marug, poznatom pod umetničkim imenom Rubi, u zamenu za gotovinu i poklone, na osnovu kojih je i osuđen na zatvorsku kaznu, saopštio je danas sud u Milanu.

Taj sud je u junu Berluskoniju odredio zatvorsku kaznu u trajanju od sedam godina zbog zloupotrebe položaja i seksa sa maloletnicom, preneo je Rojters.

U danas objavljenom dokumentu suda u Milanu, u kojem se objašnjavaju razlozi za to što je Berluskoni proglašen krivim, navodi se da je sud "dokazao da je optuženi imao seksualne odnose sa El Marug u zamenu za značajne sume novca i predmete kao što je nakit".

Prema navodima tužilaštva, Rubi je učestvovala na Berluskonijevim "bunga bunga" zabavama u vili kod Milana kad je imala 17 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Dymitr Ogonowski

21.11.2013. 19:21

17 godina to vec nije dete. Ako ona sama htela to ih stvar. Ali Berlusconi je neprijatelj Slovena zbog toga da je priznao siptarsku "drzavu".