Unuk Roberta Kenedija uhapšen ispred Bele kuće

Tanjug

četvrtak, 14. 02. 2013. u 14:21

Унук Роберта Кенедија ухапшен испред Беле куће
Konor Kenedi, unuk Roberta Boba Kenedija, poznat i kao bivši dečko američke folk zvezde Tejlor Svift, uhapšen je ispred Bele kuće

VAŠINGTON - Konor Kenedi, unuk Roberta Boba Kenedija, poznat i kao bivši dečko američke folk zvezde Tejlor Svift, uhapšen je ispred Bele kuće.

Kako prenose američki mediji, 18-godišnji mladić uhapšen je juče zajedno sa svojim ocem Robertom Kenedijem džuniorom, glumicom Deril Hana i na desetine drugih demonstranata koji su organizovali ekološki protest ispred Bele kuće.

Cilj protesta bio je da ubede predsednika Baraka Obamu da odustane od izgradnje naftovoda.

Policija je uhapsila 48 demonstranata, optuženih za građansku neposlušnost jer su odbili da se raziđu kada im je to bilo naređeno.

Nakon kraćeg zadržavanja u policijskoj stanici i plaćanja kazne od 100 dolara, Konor, njegov otac i zvezda "Blejd Ranera" su zajedno sa svima ostalima pušteni na slobodu.

Mediji su počeli da pišu o Konoru prošlog leta kada se saznalo za njegovu vezu za pevačicom Tejlor Svift. Ljubavna idila trajala je koliko i samo leto. Sa dolaskom jeseni, Konor se vratio na koledž, a Tejlor na turneju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Zika

14.02.2013. 23:07

Znam mu caleta. Cale se zauzima za cistocu vazduha jer svi boluju od astme.A i keva mu je, mary Kenedy per 6-7 meseci rdjavo zavrsila. Jadni Kenediji, mnogo fina familija a cesto im se nesto desava

momcilo

15.02.2013. 13:16

@Zika - porodica Kenedi se zrtvovala za tebe, da nedodje do nuklearnog rata izmedju USA i SSSR , jos i danas ih kolonijalni zagovornici o prenaseljenosti planete ubijaju, sram da te bude izrugujes se takvimk herojima. za razliku od tebe oni su bogati i sve lepotice ovoga sveta su trcale za njima i oni se odrekli svega toga , za tvoje dobro , da ti budes ziv, i dali svoje zivote za tvoje dobro, kako si nezahvalan, sram da te bude, nadam se da nisi Srbin.