Brazil: Kanibali pravili pite od mesa žrtava

Tanjug

16. 04. 2012. u 15:59

Бразил: Канибали правили пите од меса жртава
Brazilska policija uhapsila je tri osobe osumnjičene za kanibalizam i ubistvo najmanje dve žene. Žrtve su ubijali u svojoj kući, a zatim su njihovo meso jeli i koristili kao fil za pite koje su prodavali susedima

RIO DE ŽANEIRO - Brazilska policija uhapsila je tri osobe osumnjičene za kanibalizam i ubistvo najmanje dve žene.

Pakleni trio je navodno osnovao sektu pod nazivom "Kartel" sa zadatkom da očisti svet i smanji stanovništvo, navodi se u saopštenju policije.

Kako prenosi londonski Telegraf, 51-godišnji Žorže Beltrao Negromonte da Silveira, njegova supruga Elizabeta i ljubavnica Bruna da Silva uhapšeni su prošle srede u Gvaranhunsu, u brazilskoj pokrajini Pernambuko. Policija navodi da su nameravali da svake godine ubiju po tri žene.

Žrtve su ubijali u svojoj kući, a zatim su njihovo meso jeli i koristili kao fil za pite koje su prodavali susedima.

Detalji zločina opisani su u knjizi koju je napisao da Silveira koji poseduje diplomu prosvetnog radnika i crni pojas u karateu.

Brazilski kanibali su prilikom hapšenja izjavili da su jeli meso svojih žrtava "kako bi pročistili svoje duše".


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Zica

16.04.2012. 23:24

Kada se postavlja pitanje recenica se ne pocinje sa"Al" nego sa"Da li"...Prvo se malo pozabavi srpskim pravopisom pa onda komentarisi.Vuk Karadzic se zbog tebe i tebi slicnima prevrce u grobu svaki da po ko zna koliko puta....

sanja

17.04.2012. 10:24

Nista me ne cudi da to pocnu i kod nas da rade-i kod nas sve je vise ludaka a o gladnima da ne pricamo.Pocecemo sa macama pa kucama i td.Ja sam vec cula da se najbolje pleskavice prave od kuceceg mesa.Pripazite se vi sto volite hamburgere i kuce.

sasa stankovic

18.04.2012. 01:26

Cak ni ovo nije frapantna vest, CNN nas je oducio od frapantnih vesti. Sta je potrebno uraditi coveku da bi shvatio kolika je zivotinja. Zveri u Africi veoma retko ubijaju svoju rasu zbog gladi, cak ni njima kanibalizam nije primeran. Dakle ona konstatacija da je covek najveca zivotinja, stoji. Koji je to bolestan mozak ubiti, pojesti, a onda praviti pite koje deli svojim komsijama. Njima nije potrebna presuda, zatvorit ih zajedno i prepustiti da sami sebe pojedu !

kalea52

18.04.2012. 08:52

ma kakva sekta ko zna koliko ovakvih jadnika zavrsi u neciji stomak na bilo koi nacin kroz hranu normalno koje zbog bolesnih umova