BALA Krišni (50) iz Indije, koji je bio ubeđen da je njegova prehlada ustvari korona virus, obesio se kako bi zaštitio porodicu od smrtonosne zaraze, piše "Sun".

Kako je njegova porodica navela, on je postao opsednut snimcima o bolesti, a onda je sam sebe ubedio da je oboleo od njega.

U želji da zaštiti svoju porodicu, zaključao je suprugu i troje dece u kući, a onda se obesio o drvo u blitini groba svoje majke.

- Želio da je nas drži dalje od sebe. Brinuo je da će virus preći i na nas. Obesio se kako bi nas spasao - rekao je njegov sin.

Krišni je dijagnostikovana prehlada nakon što je posetio bolnicu zbog srčanih problema. Doktori su mu dali masku za lice kako bi ga sprečili da širi bacile, ali on je sve to pogrešno shvatio.

- Pomislio je da je zaražen korona virusom. Govorio sam mu da nema infekciju, ali me nije slušao. Možda bi slušao da je imao pravo savetovanje. Pogledao je puno videa o simptomima i zaključio da ih sve ima. U ponedeljak nas je zaključao u kući i obesio se, a mi nismo stigli da ga sprečimo - dodao je njegov sin.

Pročitajte još - Dramatično skočio BROJ MRTVIH od korona virusa: U samo jednom danu preminulo 254 ljudi, zaraženo više od 59.000