HIT PRIZOR U BEOGRADU: Na umrlice nalepljen beli papir, poruka na njemu zapalila društvene mreže (FOTO)

Novosti onlajn

26. 04. 2021. u 17:45

NA jednoj od tabli na kojoj se kače umrlice u beogradskom naselju Padinska Skela nalepljeno je ni manje ni više - obaveštenje o vakcinaciji.

ХИТ ПРИЗОР У БЕОГРАДУ: На умрлице налепљен бели папир, порука на њему запалила друштвене мреже (ФОТО)

Foto: D. Balšić

Nesvakidašnja fotografija danima kruži društvenim mrežama. Naime, neko je na tablu za umrlice nalepio papir na kome piše mesto i termin vakcinacije stanovništva "Fajzer" vakcinom u ZS Padinska Skela.

Kako je fotografija ovog prizora odmah završila na mrežama, ljudi su krenuli sa komentarima:

"Kraljevi marketinga", "Savršeno plasiranje proizvoda", "Pa ti biraj", bili su samo neki od komentara korisnika Fejsbuka.

Ne zna se da li je namera onog ko je na tablu za umrlice okačio poruku o vakcinaciji bila da što više građana vidi obaveštenje, ili da ovim gestom ukaže na opasnost od virusa koji je u Srbiji odneo preko 6.200 života.

Podsetimo, prema rečima ministra zdravlja Zlatibora Lončara, do sada u Srbiji dato je 3.129.491 doza vakcine protiv korona virusa, a da je oko 1.260.000 građana revakcinisano.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVO SE DEŠAVA JEDNOM GODIŠNJE Astro savet za petak, 19. april: Sunce ulazi u Bika - 4 horoskopska znaka su pred velikim izazovima