NAJTUŽNIJA SCENA SA VENČANJA: Mladino lice sve govori, na društvenim mrežama joj poručuju - Je li ti jasno za koga si se udala? (VIDEO)

Novosti online

28. 02. 2021. u 19:33

НАЈТУЖНИЈА СЦЕНА СА ВЕНЧАЊА: Младино лице све говори, на друштвеним мрежaма јој поручују - Је ли ти јасно за кога си се удала? (ВИДЕО)

Foto. Printskrin

DA li znate koji je jedan od najčešćih razloga svađa između supružnika?

Porodica. Statistike pokazuju da se bračni partneri najčešće raspravljaju oko svekrva i tašti, odnosno njene i njegove familije.

A takva sudbina čini se čeka i nevestu iz videa koji je postao viralan na društvenim mrežama... Kako su mnogi prokomentarisali, to je "ubedljivo najtužnija slika sa venčanja"...

Šta je toliko pogodilo korisnike Redita? Slika usamljene neveste, pretužnog lica dok se njen izabranik fotografiše sa svojom familijom... NJu niko nije pozvao da im se pridruži na grupnoj fotografiji. Ona stoji po strani i sve gleda. Kako su svi zaključili, tako izgleda kada mladoženjina porodica ne voli mladu.

- Dušo, ako nisi shvatila, udala si se za 'maminog sinčića' - poručila je nevesti jedna korisnica ove mreže. Drugima nije promaklo ni to da je svekrva u beloj haljini, vrlo nalik venčanici...

Na osnovu snimka mnogi su procenili da brak neće trajati duže od pola godine, a šta vi mislite? Ima li ovaj brak šanse da uspe?

@itsprettybizarre

Yeah no I wasn’t included in any wedding photos with them lol. Kinda hurts. ##fyp ##momsoftiktok ##toxicpeople ##weddingvideo ##milfromhell ##sad

♬ Paparazzi - Kim Dracula

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)