BOLI VAS GLAVA OD NESTAŠLUKA VAŠE DECE? Kada pogledate ove fotografije biće vam malo lakše (FOTO)

Novosti online

08. 02. 2021. u 11:57 >> 12:04

NESTAŠLUCI su deo svakog odrastanja, međutim stvar ponekad ume da se otme kontroli pa nestradaju nevini, a igra se privede kraju u suzama.

БОЛИ ВАС ГЛАВА ОД НЕСТАШЛУКА ВАШЕ ДЕЦЕ? Када погледате ове фотографије биће вам мало лакше (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

Tako su se brat i sestra Noa i Ebigejl igrali u podrumu sa malim igračkama koje liče na čičak, kojima mogu da se prave razni oblici. Tokom igre, Noa je došao na interesantnu ideju i istresao punu kutiju tih čičaka sestri na glavu, piše "Pipl".

- Mislim da sam skoro iskočila iz svog tela. Ebigejl je imala oko 150 tih malih ježića u svojoj kosi. Kad smo pokušali da ih uklonimo samo smo pogoršali stvar, jer se sve zapetljalo - rekla je mama Lisa, kojoj je trebalo tri sata kako bi ćerki izvadila samo 15 čičaka iz kose.

Kada je njen suprug Den stigao kući, zajedno su istraživali način na koji bi mogli da izvade igračke iz kose i ubrzo shvatili ozbiljnost situacije.

- Preporučuje se korišćenje regeneratora i biljnog ulja, ali i to je samo pogoršalo situaciju - kaže Lisa.

 

Nakon što je Dan uspešno uklonio još 10 ježića s Ebigejline glave, bilo je gotovo 1 sat ujutro i porodica je odlučila da ide u krevet. Lisa je rekla Ebigejl da spava na stomaku kako joj se kosa ne bi još više zapetljala.

Sledećeg dana Lisa je otišla da kupi mineralno ulje i češalj za raspetljavanje. Nakon "puno suza", isčupane kose i 20 časova izvlačenja ježića, sve je napokon bilo gotovo.

- Osećam da su naše molitve uspele, jer je ovo bilo čudo. Spasili smo njenu kosu i iako je ređa, nije bila toliko oštećena i uništena kao što sam mislila. Hvala ti Bože - napisala je Lisa na Facebooku.

Rekla je kako su joj prsti "doslovno natečeni" od ovog bolnog iskustva, ali zahvalna je što je ta grozna situacija napokon gotova.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DA PORODICU PRATI NAPREDAK I SREĆA: Kada treba farbati jaja - evo šta kaže tradicija