HOROSKOP ZA UTORAK, 17. NOVEMBAR: Loše vesti za OVNOVE, nova faza u ljubavnom životu ŠKORPIJA

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

17. 11. 2020. u 07:06

SAZNAJTE šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ХОРОСКОП ЗА УТОРАК, 17. НОВЕМБАР: Лоше вести за ОВНОВЕ, нова фаза у љубавном животу ШКОРПИЈА

Foto Depositphotos

OVAN

Do vas stižu neprijatne vesti. Ovo vam može potpuno pomutiti ne samo dnevne planove, već i nedeljne. Vaša posvećenost novonastaloj problematici može izazvati previde i greške. Budite oprezni, izuzetno je važno da danas budete skoncentrisani.

BIK

Niste dobili očekivani odgovor u vezi sa poslom koji vas je veoma zaintrigirao. Ipak, očekujte novost koja će podgrejati nadu da nije sve gotovo. Pred vama je ozbiljan razgovor i najbolje je da se na vreme temeljno pripremite.

BLIZANCI

Imate volje da razrešite porodičnu zavrzlamu koja se iskomplikovala. Ako svedete stvari na suštu realnost, bićete zadovoljni postignutim rezultatima, naročito ako izađete iz senke i stvari jasno postavite tamo gde im je mesto.

RAK

Ispunjeni ste dobrim raspoloženjem tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nekih osoba koje vaše mišljenje isključuju u startu.

LAV

Dan je obeležen neželjenim promenama na emotivnom planu. Verovatno je uzrok svemu bezazlena rasprava koja je prerasla u svađu. Voljena osoba je, u ovom trenutku, tvrdoglavija od vas pa je savet da se ne igrate kako se sve ne bi pretvorilo u trajni raskid.

DEVICA

Ovo je važan dan za vas. Otvara vam se prilika da dovršite sve započete poslove, a predveče očekujte vest u vezi sa nečim što ste već odavno prestali da iščekujete. Brzo reagujte, u suprotnom bi nešto krupno moglo da vam izmakne.

VAGA

Pokušavate da rešite probleme koji uopšte nisu rešivi. To znači da bespotrebno gubite energiju i ulažete vreme u nešto što ne postoji. Voljena osoba ne razume vaše emotivne ispade, pa je bolje da ozbiljne diskusije ostavite za drugi dan.

ŠKORPIJA

U vašem ljubavnom životu se nazire početak jedne nove faze. Malo daška nove energije biće dovoljno da se odnosi između vas i voljene osobe poboljšaju. Slobodnima predstoji šansa za otpočinjanje romanse koja može biti dugotrajna.

STRELAC

Muči vas nestrpljenje, postajete nepodnošljivo napeti. Očekujete vesti od kojih zavisi plan narednih aktivnosti. Nije u pitanju samo današnji dan, već je na neki način, u pitanju stvar koja vam dugoročno određuje kojim ćete putem krenuti.

JARAC

Ukoliko razmišljate o novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete jer će vas kasnije iznenaditi nepovoljni detalji koje niste shvatili na vreme. Najbolje je da troškove svedete na minimum i uvedete kratkotrajnu oštru štednju.

VODOLIJA

Muče vas finansije. Ne igrajte na kartu sreće, oslonite se samo na sebe. Uspeh vas čeka jedino ako se dobro pomučite i odreknete privilegija u kojima ste uživali. Odricanje, za vas, nije problem, naročito ako verujete u više ciljeve.

RIBE

Osećate da neko pokušava da vas ugrozi. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete istrajni. Mnogi od vas će u ovom periodu, na poslu, osetiti povećanu tenziju koja je rezultat promena koje su na pomolu, a nad kojima nemate nikakvu kontrolu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVO SE DEŠAVA JEDNOM GODIŠNJE Astro savet za petak, 19. april: Sunce ulazi u Bika - 4 horoskopska znaka su pred velikim izazovima