SIGURNA U GINISOV REKORD: Ona je viša od dva metra, a od pogleda na njene noge može da vam se zavrti u glavi (FOTO)

Novosti online

12. 11. 2020. u 22:14

RENTSENHORLU Bad živi u Sjedinjenim Američkim Državama i poreklom jeiz Mongolije. Ona ogromno interesovanje okoline i šire javnosti privlači visinom od 204 centimetra i nogama dugim 134.5 centimetara.

СИГУРНА У ГИНИСОВ РЕКОРД: Она је виша од два метра, а од погледа на њене ноге може да вам се заврти у глави (ФОТО)

Foto: Instagram/rentsenkhorloo_bud

Nesvakidašnje fizičke karaktertistike čine je veoma zanimljivom osobom, a verovali ili ne, ona ipak nije žena sa najdužim nogama na svetu. Svetski rekord duži je za svega pola centimetra i drži ga Mejsi Karin (16) iz Teksasa.

Međutim, Rentsenhorlu Bad koja živi u Čikagu, namerava da konkuriše za Ginisovu knjigu rekorda uverena da će dobiti prestižnu titulu rekorderke.

Ne krije da joj nije bilo lako da prihvati svoj izgled, ali sada je ponosna na njega. Visinu je nasledila od roditelja, poručuju da nema potrebe da se uklapa sa drugima kada je predodređena da se razlikuje.

Kada je pogledate, lako možete da pomislite da ima problema sa kupovinom odeće. I ne biste pogrešili. Ali joj visina donosi i brojne prednosti. Pored medijske pažnje tu je i mogućnost da sa lakoćom dohvati stvari u radnji - da, one postavljena na najvišim policama.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a