IMA SAMO 10 GODINA I ZARAĐUJE 105.000 FUNTI MESEČNO: Devojčica razvila biznis sa mamom, uskoro planira da se penzioniše (VIDEO)

Novosti online

07. 12. 2021. u 22:44

PIKSI Kertis iz Sidneja bi ovim tempom pre nego što završi srednju školu mogla da bude obezbeđena za ceo život i sve to zbog uspešnog posla sa priborom i igračkama, koji je započela sa majkom.

ИМА САМО 10 ГОДИНА И ЗАРАЂУЈЕ 105.000 ФУНТИ МЕСЕЧНО: Девојчица развила бизнис са мамом, ускоро планира да се пензионише (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Njena majka i PR stručnjak Roksi Jacenko, istakla je u jednom intervjuu za medije da njena ćerka neće morati da brine, te da će, ako tako nastavi posao da cveta, komotno moći da ode u penziju sa 15 godina.

Tandem majka-ćerka je prvi put lansirao "Pikie’s Bovs" 2011. godine, a zatim "Pikie’s Fidgets" u maju, a procenjeno je da će ta dva poduhvata zaraditi 21 milion dolara u narednoj deceniji, navode mediji ističući da je samo u prvom mesecu "Pikie's Fidgets"  prodao više od 200.000 dolara proizvoda,  a trenutno zarađuje 105.000 funti mesečno.

Piksina majka je rekla da je njena ćerka veoma zaslužna za sve to, kao i da poseduje neverovtan preduzetnički duh i poslovnu sposobnost. Devojčica je izjavila da planira da deo zarade potroši na luksuzan odmor za praznike, kao i da majci priušti kupovinu.

- Doneću joj novu odeću jer uopšte nema dobru odeću, a takođe želim da joj nabavim pravu kosu jer joj očajnički trebaju ekstenzije za kosu - rekla je Piksi zajedan časopis. - Danas mi je prijatelj rekao da njegova porodica ide u Pariz za Božić, i mislim da je to jednostavno divno, pa sam rekla mami da mislim da treba da idemo na moje omiljeno mesto, a to je Fidži".

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)