MISTERIOZNA VILA SE NASUKALA NA PLAŽU U SALVADORU: Građevinu posećuje hiljade turista, ne zna se kako je "došla" do obale (FOTO/VIDEO)

Novosti online

19. 07. 2021. u 20:16

MISTERIOZNA građevina nedavno je otkrivena na plaži u Salvadoru, a fotografije i snimci sada su postali viralni na društvenim mrežama.

МИСТЕРИОЗНА ВИЛА СЕ НАСУКАЛА НА ПЛАЖУ У САЛВАДОРУ: Грађевину посећује хиљаде туриста, не зна се како је дошла до обале (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Fejsbuk/El Mizateco

Nije jasno kako je napuštena i oronula vila završila u Kosta del Solu, no čini se da tamo stoji neko vreme, sudeći po grafitima na njoj. Jedna od najpopularnijih teorija je da ju je nasukao moćni uragan još pre dve decenije.

Napuštenu vilu na plaži Puntila popularizirali su TikTokeri koji su se snimali kako je istražuju. Nakon videa privukla je i brojne turiste.

I dok turisti obilaze vilu i istražuju je, većina lokalaca kaže da joj se nisu približavali zbog straha.

(Indeks)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TURSKI POPIS SRBA IZ 1455. GODINE: Ovako su se zvali naši preci - stara imena koja su danas zaboravljena