DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 1. JUN: Ovan postavlja stvari na svoje mesto; Ribe imaju probleme sa saradnicima

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

01. 06. 2021. u 07:00

SAZNAJTE šta dnevni horoskop predviđa o onome što vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК, 1. ЈУН: Ован поставља ствари на своје место; Рибе имају проблеме са сарадницима

Foto Depositphotos

OVAN

Problem za koji ste danas saznali mnogo toga će promeniti. Rešenje je u vašim rukama, ako preuzmite inicijativu, pobedite svoju sujetu i konačno postavite stvari na svoje mesto. Dok sve ne doterate do savršenstva, prijaće vam da se više rekreirate.

BIK

Dan počinjete grandioznim planovima. Lovite svaku priliku ne bi li se ponovo nametnuli kao konkurencija osobama koji su vas pretekle. To vas suočava s komplikovanim zadacima, zbog kojih, ako ih ne rešite, možete ispasti smešni. Ne zalećite se.

BLIZANCI

Ukoliko je bilo nekih nedefinisanih odnosa koje vi dosada niste raščistili, veče donosi pravo otkrovenje. Kako predviđa dnevni horoskop, stiže vam neočekivani podsticaj od osobe od koje to niste očekivali. Vreme je da se opustite, ali izbegnite alkohol.

RAK

Prepuni ste ideja kojima zasipate svoje okruženje. Iako ste omiljeni u društvu, postajete naporni jer previše pričate. Brzina kojom se izražavate drugim ljudima izgleda kao da ste površni, pa je savet za danas da manje pričate a više radite.

LAV

Od starog bliskog prijatelja stižu interesantni poslovni predlozi. Nije pravi trenutak da razmišljate o velikim poduhvatima, sve što danas smislite, u budućnosti se neće lako ostvariti. Zbog toga, pažnju posvetite sebi i voljenoj osobi.

DEVICA

Idete preko svojih mogućnosti. Umor, koji vas već izvesno vreme muči, uzima svoj danak. Za svakodnevne poslove potrebno vam je više truda nego inače. Zbog nedostatka sna pada vam i koncentracija pa ako to ne rešite, sledi vam ozbiljan pad energije.

VAGA

Obuzeo vas je pesimizam. Razlog tome krije se u činjenici što vas muči velika neodlučnost zbog koje ne uspevate da donesete pravu odluku kojom biste izbegli tenziju. Što pre povučete radikalne poteze, pre ćete izaći iz neprijatnog raspoloženja.

ŠKORPIJA

Obuzelo vas je romantično raspoloženje. Sve je u znaku voljene osobe. Dan je stvoren za ljubavne susrete, izlaske i provod. Oni koji su slobodni danas mogu planirati uzbudljivi večernji izlazak tokom koga je moguće i poznanstvo sa neobičnom osobom.

STRELAC

Raspoloženi ste za rad, puni ste energije i elana. Ipak, s druge strane, imunitet vam je u padu. Možda je dobar trenutak da kvalitetno predahnete i poradite malo na svom zdravlju, pre u protivnom bi jak grip mogao da vas savlada.

JARAC

Vreme je za selekciju. Odbacite nekoliko stvari koje su vam već neko vreme izvor velike brige. Bilo da je reč o ljudskim resursima ili o projektima čeka vas teška odluka restrikcije zbog koje ćete se mnogim ljudima zameriti.

VODOLIJA

Reagujte smireno, skloni ste nepromišljenim postupcima zbog kojih komplikujete odnose. Dnevni horoskop vam preporučuje da ne namećete svoj stav, jer se vaše mišljenje neće čuti. Istovremeno, ne komentarišite ljude koji nisu prisutni da se ne biste kasnije izvinjavali.

RIBE

Možete upasti u sukobe i probleme sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se dodatno ne angažujete i preduzmete odlučujuće korake. Ne produbljujte neprijateljstva sa ljudima od kojih zavisite.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Koje navike vam mogu skratiti, a koje produžiti životni vek