SAMO JE POGREŠNO SKRENULA: I uletela svojim mini morisom na auto-trku (VIDEO)

Novosti online

29. 10. 2020. u 22:47

САМО ЈЕ ПОГРЕШНО СКРЕНУЛА:  И улетела својим мини морисом на ауто-трку (ВИДЕО)

Foto: printskrin

ŽENA vozač „minija“ pogrešno je skrenula i uletela na trku automobila na čuvenoj stazi Interlagos u Brazilu.

Na trci Mercedes Benc čelendža na poznatoj stazi u Sao Paolu dogodio se nesvakidašnji incident. Među moćnim trkačkim automobilima marke „mercedes“ pojavio se jedan nesvakidašnji, „mini“ koji nije imao na sebi takmičarske oznake, već je izgledao kao običan automobil sa ulice.

Zvaničnici su odmah poslali sigurnosni automobil i signalizirali trkačima da uspore, dok se „mini“ parkirao pored ivice staze.

Kako prenose brazilski mediji, incident je izazvala izvesna Renata Monti (29). Ona je došla na trke ubrzanja, poznate kao „dreg“ trke, koje su se održavale pored Interlagosa. Kako je ispričala, posle toga je krenula je da se odveze kući, ali je pogrešno skrenula i završila na stazi Interlagos usred trke i usred televizijskog prenosa uživo.

​„Došla sam na trke ubrzanja sa dečkom kako bismo gledali našeg prijatelja. Jednom od njih se pokvario automobil, a primetila sam i dve devojke koje se nadmeću na toj trci. Zato sam odlučila da zamenim našeg prijatelja i da se ja uključim u takmičenje. Posle toga sam krenula kući, ali sam se odjednom našla među brojnim trkačkim automobilima na kružnoj trci. Odmah sam se sklonila i potražila pomoć kako da izađem sa staze, pa su mi pomogli da se odvezem do pit-stopa, odakle sam uspela da se izvučem van Interlagosa“, izjavila je ona.

Iz Automobilske federacija Sao Paola naveli su da istražuju ovaj incident.

rs.sputniknews.com

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Gio

30.10.2020. 04:07

Šminka se dok vozi i pobedi na Interlagosu..a mogla je i da zagine u njih lančani i kiliše ostale.. i sreća na kraju nije tragično, već komično ispalo..