PRAVIO GRIMASE I RAZVALIO TASTER: Kakav šou u Slagalici, David preko noći postao hit! (VIDEO)

Novosti online

24. 10. 2020. u 09:19

ПРАВИО ГРИМАСЕ И РАЗВАЛИО ТАСТЕР: Какав шоу у Слагалици, Давид преко ноћи постао хит! (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

SINOĆ je u kvizu "Slagalica" na Javnom servisu bilo napetije nego u bilo kom akcionom filmu, a za to se postarao crveni takmičar David Galiot.

Snimak igre "Ko zna zna" je za samo nekoliko sati postao apsolutni hit na internetu, a kada ga pogledate sve će vam biti jasno.

Od samog starta David nije imao sreće u toj igri, pošto je plavi takmičar Miloš uspevao prvi da se javi i pokazao je zavidno znanje.

Zbog toga je Davidov bes najviše osetio taster za prijavu takmičara. Voditeljka se više puta suzdržavala da ne prasne u smeh, a crveni takmičar je nekoliko puta "ispao" iz kadra pošto se savijao u stolici.

Samo jednom tokom igre je uspeo da se javi, ali ni to nije previše promenilo finalni skor. Sve je još smešnije ako uzmemo u obzir da je njegov protivnik znao odgovore na gotovo sva pitanja - od glavnih likova ruskih krimi romana do toga koju pesmu pevaju venecijanski gondolijeri.

I pored truda, David je izgubio borbu sa Milošem, a krajnji rezultat je bio 190-113 u korist plavog takmičara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Dragana

24.10.2020. 10:17

Ово није смешно, него трагикомично. Услед прелаких питања, цео квиз (знања!) се своди на то ко ће пре притиснути тастер...

Ivan

24.10.2020. 10:42

@Dragana - Dok bi ti napravila vrhunski kviz. Slagalica traje već skoro 30 godina baš zato što je ubedljivo najbolji kviz na ovim prostorima ikada. A tragikomično jeste ponašanje određenih takmičara, kao da im život zavisi od pobede.

Maestro

24.10.2020. 10:44

@Dragana - Apsolutno se slazem, kviz je igra znanja i glupo je da mis odnosno brzina odlucuju.Kviz je odlican ali ovo definitivno nije fer, sa 4-5 brzih javljanja decko je napravio razliku..

buki

24.10.2020. 11:57

@Dragana - Zašto Vi mislite da je nebitna brzina reakcije, koja često može i život da nam spasi, ali slažem se da bi pitanja u igri *ko zna zna* zaista trebala biti malo teža.

Lilica

24.10.2020. 11:33

Ovo nije prvi put da takmičar pritiska silno miš. Imali smo priliku kada je voditeljka rekla da će ostati u studiju bez miša. Zaista mi nije jasno zašto ne pronađu drugi način za odgovaranje na pitanja a da nije brzina pritiskanja tastera ?

sima

24.10.2020. 12:03

Slagalica je najpopularniji kviz u Srbiji. Zato je važno da najzad ispravi jednu od igara u kojoj se omalovažava znanje u korist sposobnosti da neko brzo drma taster. Kadagod gledam ovaj deo kviza osećam se poniženo zato što nikad ne bih dobio ni poen iako uglavnom znam sve odgovore.