Rođena je u pabu: Prešla je pola sveta da tu popije svoje prvo pivo

NovostiOnline

21. 02. 2020. u 12:25

Рођена је у пабу: Прешла је пола света да ту попије своје прво пиво

Foto Twitter@_rossandrea

Tinejdžerka iz Velike Britanije Izabel Kejsi proputovala je 7500 kilometara da bi, kao punoletna osoba, svoje prvo pivo popila u pabu u kom je neočekivano rođena pre 18 godina
Tinejdžerka iz Velike Britanije Izabel Kejsi proputovala je 7500 kilometara da bi, kao punoletna osoba, svoje prvo pivo popila u pabu u kom je neočekivano rođena pre 18 godina.

Izabel je rođena 14. februara 2002. godine u Hartford Mil pabu u Vajtonu, nedaleko od Kembridža. Porodica se 2006. preselila u Vankuver, ali obećali su da će se vratiti kako bi proslavili ćerkino punoletstvo.

"Popiće pintu (malo više od pola litra) Grin King IPA piva jer je to deo našeg nasleđa", rekao je Izabelin otac Nil.

Njegova supruga Nikola, tada medicinska sestra u obližnjoj bolnici Papvort, osetila je snažne kontrakcije dok je pila kafu u pabu sa prijateljima.

Kada je stigao Nil, krenuli su prema bolnici, ali je Nikoli na parkingu pukao vodenjak pa se vratila u pab i tu rodila Izabel, zbog čega su kasnije odlučili da će njihova ćerka prvu pintu piva da popije upravo u tom engleskom pabu.

"Oduvek sam verovao u engleski i evropski način odgajanja mladih kada je posredi sigurno konzumiranje alkohola. Uz to, reč je o pivu koje se prilično razlikuje od hladnog gaziranog kanadskog piva", rekao je Nil, koji je i sam bio naučnik u kliničkoj bolnici Papvort.

Mlada Izabel, koja se nada da će sledeće godine u Britaniji upisati studije biologije, rekla je da je bila jako uzbuđena što se vratila na mesto gde je rođena i da je "priča o njenom kul detinjstvu u Engleskoj postala svojevrstan zaštitni znak njenih žurki u Kanadi", prenosi Index.

B92.net
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije