NEVEROVATAN maler zadesio je Ekvadorca Dejvija Andradea kada je na fudbalsku utakmicu poveo ljubavnicu umesto devojke. Od svih ljudi na tribinama kamera za poljupce uhvatila je baš njih dvoje, a smrknuto Dejvijevo lice kada shvati šta je uradio postalo je hit na internetu.

Korisnici društvenih mreža odmah su se okomili na njega komentarima poput: “Vidi se kako ga strah polako obuzima, taj ledeni osećaj koji teče venama”.

Međutim, nevernom partneru uopšte nije bilo smešno i oglasio se na Fejsbuku kriveći duple standarde propast svoje veze.

Pročitajte još: Posle venčanja iz bajke, prva bračna noć iz pakla: Bilo je odvratno, ne znam kako ću dalje

- Da je bila žena umesto mene šta biste uradili? Kruže razni snimci nevernih žena, ali im se ne podsmevate kao meni. Nadam se da nikada nećete biti u mojoj poziciji – rekao je Dejvi.

Iako su neki od komentatora istakli da njegova devojka možda nije ni videla snimak, ispostavilo se da itekako jeste i da je njihova veza propala zbog toga.

Pročitajte još: Da li je ikada snimljen gori POLjUBAC? Cela dvorana se pitala ima li kraja AGONIJI (VIDEO)

- Već ste mi uništili vezu, šta još hoćete? Nadam se da nećete imati koristi od ovoga jer ste jedino povredili božijeg sina – pozvao se na religiju neverni muškarac.

Posle cele diskusije i dalje nije jasno da li je par bio u braku ili ne. Dejvi je pokušao preko Instagrama da moli za oproštaj, pravdajući se da je zbunjen, ali je ubrzo odustao.

Snimak je postao toliko viralan da je čak i bend “Niklbek” na Tviteru pohvalio komentar jednog korisnika koji je napisao “kad poljubiš žensku sa strane i shvatiš da ti je brak gotov jer si te snima kamera”.

(metro.co.uk)