„Zašto mi u autu svetli čovek koji tužan sedi na wc šolji?”: Status zbog koga svi plaču od smeha

Novosti online

05. 12. 2019. u 09:31

„Зашто ми у ауту светли човек који тужан седи на wc шољи?”: Статус због кога сви плачу од смеха
Vozač iz Hrvatske postao je hit na internetu kada je na stranicu proizvođača automobila poslao urnebesnu poruku

Vozač iz Hrvatske postao je hit na internetu kada je na stranicu proizvođača automobila poslao urnebesnu poruku.

„Jutros mi se u autu upalio čovek na wc šolji, zna li neko o čemu se radi? Zvao u servis, ovi mi spustili slušalicu“, požalio se jedan Zagrepčanin Volkswagenu Hrvatska na Fejsbuku pre nekog vremena.


Dakle, čovek je pomešao temperaturu od -4 stepena sa likom tužnog čovečuljka koji upravo obavlja nuždu, što je nasmejalo mnoge, ali nije jedini koji se ne snalazi u kontrolnoj tabli automobila.

Ova objava je postala viralni hit, a i dan danas je aktuelna. Ne tako davno automobili su imali desetak signalnih lampica, a danas ih većina ima više od trideset.Evo još nekih urnebesnih opisa koje su neiskusni vozači objasnili na svoj jedinstveni 'neuki' način. Kako im zameriti, kao i čoveku s početka priče, kada su znak za prazan akumulator namerno ili slučajno zamenili za oznaku za 'pijanog robota', a lampicu za rashladni sistem odnosno pregrejavanje motora objasnili kao 'ključ od auta mi je pao u reku'.

(24 sata.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Čika Velja

05.12.2019. 10:18

Procitah i gledam...covek u pravu...pogledam bolje...ha ha...nije covek kriv!?

Goxy

05.12.2019. 23:51

Meni je isto tako bilo cudno zasto mi se pojavljuje zuta lampica sa covekom kako iz voleja udara loptu, i kasnije saznam da je to neki kvar na airbegovima

ABADZIJA

12.12.2019. 21:34

Bio sam sef voznog parka i zove me kolega, (vozili smo u hitnoj), nesme da krene svetli crvena sijalica nalik na kucu a ima pacijenta na nosilima. Ja mu kazem da proveri zadnja vrata, sto je i bilo. Posle je kod ocnog istanovio da mu trebaju naocare.

Иво Андрић

14.01.2020. 11:49

Зашто тужан кад обавља нужду? Ја сам тад баш радостан хиихи