Neman koja guta jelene čuva stan ove porodice, ulaze samo najhrabriji gosti

Novosti Online

12. 11. 2019. u 22:15

Неман која гута јелене чува стан ове породице, улазе само најхрабрији гости

Free image Pixabay

Heksi je dug 5,5 metara i težat preko sto kilograma. Veruje se da je ljubimac engleske porodice najveći svoje vrste na svetu
U kuću jedne četvoročlane porodice iz engleskog Tjuksberija malo ko bi se usudio da uđe, no oni već godinama žive sa svojim kućnim ljubimcem Heksijem, kog mnogi ne vole da vide ni na fotografiji.

Pročitajte još: Džinovski piton u Indoneziji progutao ženu (VIDEO)

Naime, njihov kućni ljubimac je 5,5 metara dug i preko stotinu kilograma težak piton. Zmija živi u sa porodicom u trosobnom stanu gde se hrani jelenima i kozama.

Veruje se da je Heksi najveći burmanski piton na svetu. Hrani se zečevima, mrtvorođenim jelenima, telićima, kozama i svinjama s kojim ga snabdevaju lokalni stočari. Nuždu obavlja jednom mesečno, a često je veličine jedne vreće za smeće. Markusova supruga Ejmi navikla se na ogromnu zver u stanu, no još uvek zna da prigovara zbog prostora koji im oduzima, piše britanski “The Sun”.

Pročitajte još: SNIMAK AGONIJE: Dozvolio da ga ujede zmija u potrazi za najjačim bolom (VIDEO)

Iako veruju da ih nikad ne bi napala, ne puštaju je napolje iz terarijuma kada su u blizini njihovi sinovi, stari četiri i jednu godinu.

– Ljudi su toliko u strahu od zmija jer misle da će ih ubiti, no kada bi došli ovde ceo dan bi im mogao pričati o zmijama da ih razuverim. Ipak, ne puštam ga van kada su dečaci u blizini već kada ih nema kod kuće, ili su u drugoj sobi. Ne mislim da bi bila opasna prema njima, ali moram da koristiti zdrav razum i da budem odgovoran vlasnik ljubimca – ispričao je Markus.

Osim Heksija, vlasnik je još jedne manje zmije po imenu Monti kao i psa Šajla.

(vecernji.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

PERA AS!!!!

13.11.2019. 08:49

DOK CITAM OVAJ TEKST MOZDA JE VEC TROCLANA PORODICA.....KAKVI KRETENI!!!!!!!!