DRAMATIČAN VIDEO: Čovek skočio u kavez za lavove pred očima posetilaca (VIDEO)

NovostiOnline

utorak, 22. 10. 2019. u 18:47

ДРАМАТИЧАН ВИДЕО: Човек скочио у кавез за лавове пред очима посетилаца (ВИДЕО)

Depositphotos

Dvadesetčetvorogodišnji Rehan Jan koji je izgubio posao i želeo da izvrši samoubistvo, skočio je u ograđeni prostor za lavove u zoološkom vrtu
Dvadesetčetvorogodišnji Rehan Jan koji je izgubio posao i želeo da izvrši samoubistvo, skočio je u ograđeni prostor za lavove u zoološkom vrtu u Nju Delhiju, u Indiji.

Nekoliko posetilaca je sa užasom gledalo dramatičnu scenu.

Muškarac je preskočio ogradu i počeo da provocira životinju.

U početku lav nije reagovao, ali je potom odlučio da priđe uljezu i počeo je da ga njuši, nakon čega ga je zgrabio za noge.

Kada je mladić ustao, životinja se povukla.

Najzad, vlasti zoološkog vrta, policija i tim vatrogasaca stigli su na lice mesta. Prvo su oterali lava, a potom izveli Jana, prenosi „Tajms of Indija“.

Posle incidenta, mladić je imao samo ogrebotinu na ruci. Kako je Jan prokomentarisao, skočio je u kavez za lavove jer je bio u depresiji zato što je izgubio posao zbog čestih izostanaka.

Lekari su dijagnostikovali da Jan ima mentalni poremećaj i odveli ga u Institut za mentalno zdravlje kako bi mu bio propisan odgovarajući tretman, dodaju mediji.sputniknews.comPratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Rade Bg

22.10.2019. 20:04

Kakva glupost. Leciti ludaka koji je skocio u kavez sa lavovima! Odmah je trebalo ludaka staviti u kavez u okviru ZOO vrta! Pa nisu samo zivotinje za gledanje,ima i ljudi!!!

zasto glupost?!

31.10.2019. 09:30

To je apsolutno ekoloski nacin odlaska!Cistije ne moze i da hocemo!Sve je u "kruznom toku",nastanka i odlaska.Ostale bi samo koske,koje bi se pregacile u susedstvo,gde su hijene..I sve sto bi ostalo,spada u stajsko djubrivo..Taman bi se i lavovi navikli na ukus...Znate kako..Kada su se prvi put pojavili,(gle cuda!Zatvor,nije zatvor,nego je vrt!Ali posto sve spada pod definiciju:"Sve je to stvar formulacije"-Helmut Smit),pre toga nije odrzan referendum!Zivotinje,nisu glasale!A ludost,nema granica