TINI SU REKLI DA JOJ JE ĆERKA UMRLA PRI POROĐAJU: Posle 30 godina slučajno je saznala da ima sina

Novosti online

19. 10. 2019. u 21:19

ТИНИ СУ РЕКЛИ ДА ЈОЈ ЈЕ ЋЕРКА УМРЛА ПРИ ПОРОЂАЈУ: После 30 година случајно је сазнала да има сина

Twitter Action News on 6abc@6abc

Tina Bejarano iz SAD-a saznala je da je njeno dete, za koje su joj rekli da je umrlo pri porođaju, zapravo živo i zdravo
Nakon što je obavila DNK test, Tina Bejarano iz SAD-a saznala je da je njeno dete, za koje su joj rekli da je umrlo pri porođaju, zapravo živo i zdravo i da ima trideset godina.

Bejrano je svoje drugo dete rodila sa sedamnaest godina, a u to vreme joj je majka, koja ju je zlostavljala, naredila da može zadržati samo jedno dete, prenosi Fox News.

Nakon porođaja bebi je dala ime Kristin.

- Majka mi je rekla da je beba preminula 15 minuta nakon što se rodila. Nisu mi dali da vidim telo svoje curice. Svake godine mi je bilo sve teže. Upala sam u depresiju i stalno sam plakala - otkrila je Tina.

Tinu je na DNK test nagovorila njena prva kći Tifani, a ubrzo nakon testiranja je dobila mejl koji joj je promenio život.

- Mislim da moramo razgovarali. Ovde piše da smo u krvnoj vezi i da si mi majka - pisalo je u mejlu.Umesto kćeri koju je rodila, Bejarano je tada saznala da ima sina jer se Kristin odlučila na promenu pola.

- Baš me briga za promenu pola, to je moje dete. Srećna sam što je živ - rekla je Tina.

Pet dana nakon porođaja Kristin je usvojila porodica iz Las Vegasa. Danas ima 29 godina, a nakon promenepola živi sa svojom ženom i detetom u Nju Džersiju. Poslednjih nekoliko meseci Bejarano je u kontaktu sa svojim detetom, a planiraju i susret krajem decembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije