POTERA UŽIVO SNIMLjENA U BEOGRADU: Policajac trči za izgrednikom u Bulevaru Kralja Aleksandra i stiže ga (VIDEO)

NovostiOnline

13. 08. 2019. u 16:52

ПОТЕРА УЖИВО СНИМЉЕНА У БЕОГРАДУ: Полицајац трчи за изгредником у Булевару Краља Александра и стиже га (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Twitter

Jedno sasvim uobičajeno jutro na Bulevaru kralja Aleksandra - tramvaji prolaze, nema mnogo pešaka, a policajac na trotoaru juri izgrednika
Jedno sasvim uobičajeno jutro na Bulevaru kralja Aleksandra - tramvaji prolaze, nema mnogo pešaka, a policajac na trotoaru juri izgrednika.

Neverovatna scena snimljena je iz jednog beogradskog tramvaja koji je vozio ka Ustaničkoj, dok su se vozila u drugom smeru sasvim normalno kretala, kao da se ništa ne događa.

Muškarac u prugastoj majici je trčao koliko ga noge nose, obilazio parkirane automobile, a sve vreme za petama mu je bio policajac. I stigao ga je!

Muškarac je pao, a policajac mu je brže bolje vezao lisice. Ali, na trenutak kao da je zastao i napravio stav kao da ga je zapitao - "Pa što mi to radiš čoveče!".

Snimak je napravio naš sugrađanin Milovan Ilić i u komentaru napisao "Potera - uspešna!" Kako nam je kazao, ova potera desila se jutros.

UHAPŠEN SA 16 PAKETIĆA HEROINA

Brzom i efikasnom intervencijom policijske službenice Policijske ispostave Zvezdara i jednog policijskog pripravnika danas je u Bulevaru kralja Aleksandra uhapšen F. V. (20) kod koga je pronađeno 16 paketića heroina.

Prilikom legitimisanja F.V. se okrenuo i počeo da beži, ali su ga policajci ubrzo sustigli i uhapsili.

Policija je heroin pronašla u kesi koju je on bacio dok je bežao.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)