Muž je godinu dana kuvao ženi kafu, onda je ona postavila kameru i uhvatila ga na delu! (VIDEO)

Novosti online

03. 08. 2019. u 20:22

Муж је годину дана кувао жени кафу, онда је она поставила камеру и ухватила га на делу! (ВИДЕО)

Print screen Youtube

Kako bi razrešila tu čudnu pojavu odlučila je da postavi skrivenu kameru u svom domu, a ono što je videla šokiralo ju je.
Svaki put nakon što bi joj muž doneo kafu, Tereza Kozlovski iz Mičigena bi se razbolela. Kako bi razrešila tu čudnu pojavu odlučila je da postavi skrivenu kameru u svom domu, a ono što je videla šokiralo ju je.

Na snimcima je jasno videla da joj suprug Brajan svaki put u piće dodaje neku tečnost, za šta se kasnije ispostavilo da je antihistaminik.

Trovao ju je od 2018. godine, a Tereza kaže da bi se nakon konzumiranja otrovanog pića osećala umorno, slabo te joj se vid zamućivao zbog čega je posumnjala da suprug želi da je ubije. Kazala je i da je jednom prilikom skoro zaspala vozeći automobil.

- Osetila sam strašnu hladnoću, kao da me lovio opasni predator, ali u ovoj noćnoj mori predator je bio Brajan - kazala je Tereza opisujući trenutak otkrivanja istine. Brajan advokat kazao je da se optuženi pokajao i rekao kako je sve činio zbog "ružne rastave koju su prolazili".

Zbog toga je kažnjen sa samo 60 dana zatvora, što je razbesnilo tužioca.

- Neverovatno je da je neto ko je počinio takav zločin, ko je ugrozio život svoje supruge, ali i mnogih drugih, dobio tako blagu kaznu i može slobodno da šeta.

Srećni smo da žrtva nije zaspala vozeći automobil, što je moglo da prouzrokuje njenu smrt ili smrt drugih - rekao je tužilac Erik Smit.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Marko

03.08.2019. 20:54

Stavljao joj lek za umenjenje simtoma polenske alergije? Hahaha a njeno objasnjenje kao cijanid da je koristio. Salu na stranu, debilski potez, ali i kazna nije tu mogla da bude veca, nista nije moglo da joj se desi.

sima

05.08.2019. 22:31

@Marko - Pogrešio je u količini doziranja?malu dozu joj je davao. Al eto ko radi taj i greši.