Porodična makljaža u Diznilendu: Čupali kosu, davili jedni druge - nokautirane i žene (VIDEO)

NovostiOnline

09. 07. 2019. u 20:09

Породична макљажа у Дизниленду: Чупали косу, давили једни друге - нокаутиране и жене (ВИДЕО)
Nesvakidašnji incident munjevito je postao viralan

Video-snimak brutalne tuče u Diznilendu za trepataj oka obišao je svet. Čupanje kose, davljenje, pesničenje, šamaranje... Sve je to trajalo nekoliko minuta naočigled dece, pre nego što je stiglo obezbeđenje, a ogorčeni korisnici interneta pitaju se kako je moguće da obezbeđenje ranije nije reagovalo.

Incident je započeo nakon što je devojka sa pletenicama navodno pljunula u lice muškarcu u ružičastoj majici za kog policija kaže da je njen brat. Kada je on počeo da je udara po licu, žena je povikala: "Držite moju ćerku" i gurnula kolica kako dete ne bi bilo izloženo potencijalnoj opasnosti.

U tom trenutku, momak u roze majici ušao je u sukob sa još jednim muškarcem, a u tuču se umešala i žena za koju se pretpostavlja da je majka muškarcu obučenom u roze. Ona je od posledica udarca u toj gužvi završila na betonu.

Kada je sestra mladića u roze majici rekla bratu da je njegova majka nokautirana, izgubio je živce i počeo besomučno da udara i vuče za kosu devojku koja je to učinila, govoreći da će je odrobijati.

U tom trenutku, konačno su došla tri muškarca iz obezbeđenja i obuzdala su pomahnitalog muškarca.

Policija je pokrenula istragu povodom ovog slučaja, rekavši da su svi učesnici u tuči iz iste porodice.

Korisnici društvenih mreža ogorčeni su ovim incidentom, kao i sporom reakcijom obezbeđenja. Mnogi su se zapitali da li neko treba da bude ozbiljnije povređen ili ubijen da bi neko iz obezbeđenja odreagovao.(Telegraf.rs/RT)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

garac

10.07.2019. 05:15

"Korisnici društvenih mreža ogorčeni su ovim incidentom, kao i sporom reakcijom obezbeđenja." Како си ТИ сазнао ,да су корисници друш.мрежа ОГОРЧЕНИ Или ,како си сазнауо "Mnogi su se zapitali da li neko treba da bude ozbiljnije povređen ili ubijen da bi neko iz obezbeđenja odreagovao." Како си ТИ сазнао ово,бога ти напиши.Али истину.

Do

11.07.2019. 00:35

@garac - Ko ti je kriv što ne znaš engleski pa nisi u stanju da razumiješ reportažu. Bolje ćuti jer svoju bruku pokazuješ.