MEDVED GA ODNEO U JAZBINU ZA KASNIJE: Mislili su da je mumija dok nije “oživeo” (VIDEO)

Novosti Online

četvrtak, 27. 06. 2019. u 22:15

МЕДВЕД ГА ОДНЕО У ЈАЗБИНУ ЗА КАСНИЈЕ: Мислили су да је мумија док није “оживео” (ВИДЕО)

YouTube

Muškarac koji se identifikovao jedino kao Aleksandar lekarima je rekao da ga je medved napao pre mesec dana i slomio mu kičmu
MUŠKARAC po imenu Aleksandar pronađen je u šumi nakon što je mesec dana proveo u medveđoj jazbini na području ruske regije Tuva u blizini granice s Mongolijom, a lovci koji su ga pronašli prvo su pomislili kako je reč o mumificiranom telu.

Pročitajte još: BIZARNO: Čovek ugrizao medveda za jezik

No, onda su otkrili da je muškarac još uvek živ. Nanjušili su ga lovački psi koji su alarmirali svoje vlasnike, a oni su potom pozvali spasilačke službe. U šokantnom videu koji su objavili ruski mediji vidi se muškarac kom je celo telo prekriveno sasušenom krvlju i blatom, a koža mu je mrtvačke bele boje.

Pročitajte još: Policija pronašla medveda kako spava u ormanu jedne kuće (FOTO)

Muškarac koji se identifikovao jedino kao Aleksandar lekarima je rekao da ga je medved napao pre mesec dana. Slomio mu je kičmu i odneo ga u svoj brlog pa njegovo telo ostavio za kasnije. Ne seća se svog prezimena ni odakle je.

Aleksandar nije mogao da se kreće pa je pio sopstveni urin kako bi preživeo, no lekari priznaju kako ni sami ne znaju kako je ostao u životu. Ova priča mnoge je podsetila na film Povratnik u kojem se Leonardo Di Kaprio borio s medvedom i na kraju preživeo, a koji je snimljen prema istinitom događaju.

(vecernji.hr)


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Bot na Bote

28.06.2019. 00:56

Fake.... englezi kazu da nije istina. Jos ranije je predstavljen kao da je preziveo u nekoj rusevini. A sad isti video upotrebljen kao da je preziveo napad medveda

Milica

28.06.2019. 13:22

@Bot na Bote - Englezi su poznati istinoljupci. Ako oni kazu fejk, sta dalje ima da se prica.

Tajga

28.06.2019. 11:44

slava Bogu! za spas unesrecenog poslao najbolje čovjekove prijatelje. Imao i sreće da ga je medvjed milostivo ostavio u životu sto se za zle ljude ne bi moglo garantovati.

Ridji

01.07.2019. 10:13

@Tajga - Brate mili pa ako je tako kako si ti umislio.. sto ga je medved uopste napao.. da je to tako medved ne da ga nebi napao, nego bi ga jos odvukao ili poterao ka sigurnom izlazu. Slava Bogu svakako. Inace mnogi sveci su bili pre preumljenja cisti kriminalci, zli ljudi itd.. evo samo pogledajte Svetog Pavla. Tako da nemoj mnogo da sudis jer ne znas kakvo je cije srce.