KOLUMBIJSKI biskup zatražio je vojni helikopter kako bi posuo grad Buenaventuru, ogrezao u kriminal i korupciju, svetom vodicom.

Pročitajte još: URNEBESNO: Prodajem set protiv ''demoni i vampiri''

Monsinjor Ruben Dario Haramiljo Montoja na ovaj način planira da izvede “masovni egzorcizam” i “protera zlo” u jeku najvećeg talasa nasilja koji je ikada pogodio ovaj lučki grad. U “isterivanju demona”, koje je zakazano za sredinu jula, trebalo bi da učestvuje i ratna mornarica sa svojom letilicom.

Pročitajte još: HAPŠENjE SVEŠTENIKA: Naš pop Jordo ima pare, šta će mu ta droga

- Moramo da isteramo đavola iz Buenaventure, kako bi videli da li možemo da povratimo mir koji smo izgubili, rastom kriminala i korupcije, kao i zbog velikog zla u vidu trgovine narkoticima koje se okomilo na našu luku – rekao je sveštenik, dodajući da bi operacija iz vazduha dovela do božjeg blagoslov koji bi uklonio invaziju zla sa ulica.

Montoja se oglasio nedelju dana nakon što je pronađen leš devojčice (10) čije je ubistvo priznao njen ujak. U prvih pet meseci ove godine u gradu sa oko 330.000 stanovnika ubijena je 51 osoba, što je 20 više nego u istom periodu lane. Takođe, luka je od strateškog značaja za narko kartele koji prebacuju drogu u SAD.


(www.odditycentral.com)