„BERMUDSKI TROUGAO” ISPRED “LIDLA”: Mušterije zarobljene na parkingu, niko ne zna šta se dešava sa kolima

Novosti Online

10. 04. 2019. u 20:51

„БЕРМУДСКИ ТРОУГАО” ИСПРЕД “ЛИДЛА”: Муштерије заробљене на паркингу, нико не зна шта се дешава са колима

Foto Jon Kent/ Bristol Live

Mnogi nisu mogli da otključaju ili zaključaju vrata, a čim su se pojavile prve vesti o bizarnoj pojavi u komentarima su svoja iskustva počele da dele druge “žrtve” fenomena u Engleskoj
NA desetine mušterija supermarketa “Lidl” u jugozapadnom engleskom okrugu Glosteršajr prijavilo je u zadnjih mesec dana misteriozne anomalije na alarmima i bravama svojih automobila zbog kojih nisu mogli da izađu sa parkinga jedne od prodavnica.

Pročitajte još:LANAC MARKETA NAPRAVIO HAOS: Kilo mlevenog mesa 236 dinara, mleko 60, ne stižu da napune police

Mnogi nisu mogli da otključaju ili zaključaju vrata, a čim su se pojavile prve vesti o bizarnoj pojavi u komentarima su svoja iskustva počeli da dele oni koji su mislili da su jedini imali sličan problem.

U početku su mislili da im je crkla baterija na ključevima, pa čak i da ih možda ometa “Wi-fi” kojim su povezane kamere na parkingu, međutim iz prodajnog lanca tvrde da ti signali nisu mogli da utiču na brave i alarme.

Pročitajte još:"SEOBA SRBALjA IZ MAKSIJA U LIDL": Ovo su neke od najboljih fora posle hordi u marketima (FOTO)


- Zabrinulo nas je kad smo čuli za ove slučajeve i pokušavamo da pronađemo uzroke kako bi rešili probleme naših mušterija – saopštili su iz “Lidla”, priznavši da ne znaju šta se tačno dešava.

U međuvremenu kupci na društvenim mrežama porede “zloglasni” parking sa Bermudskim trouglom.

- Drago mi je da nisam sama. Ja i još jedna žena smo razmenile zabezeknute poglede dok sam bespomoćno stajala ispred kola – napisala je jedna od “žrtava” čudne pojave.

(odditycentral.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (15)

milan p

11.04.2019. 01:58

snazan radio i tv odasiljac u blizini.Kljuc moze otkljucati bravu a u autu radio talasi ne bi smijeli praviti probleme..Nazad u predcoputersko doba

Vlado

11.04.2019. 05:07

To nije nikakve fenomen nego negde u blizini stoji kran ili neka gradjevinska masina koja se pokrece pomocu daljinskog upravljaca i on ometa daljinske upravljace od vasih auta Pozdrav

bager

11.04.2019. 17:55

@Vlado - Slazem se ,,frekfrencijja klasicna za evropske telekomande je 433,92 Mhz

milos

11.04.2019. 06:31

Orion CDMA gde god postoji u Beogradu ometa daljince jer radi na istoj frekvenciji .

bager

11.04.2019. 08:00

Uobicajena kolektivna histerija engleza sa dodatkom dobrog dela paranoje,,koliko sutra ce tvrditi da su videli nadletanje ruskih vanzemalaca ,,

Мунгос

11.04.2019. 08:12

Проблем није ни у Лидлу ни у даљинцима, већ у РАТЕЛ-у који је дозволио да фреквенције мобилних оператера буду веома близу као и на алармима аутомобила.Вероватно или немају довољно фреквенција или не познају материју. Мени се чини више могуће ово друго. То се углавном дешава код великих тржних центара и објеката где се налазе базне станице. Тако имамо проблем код велике Идее на Бежанијској коси, око базена 11 Април, код Амана преко пута базена итд.. Веровато да се исто десило и у Енглеској.