“SKIJAŠ” IZ BiH HIT NA INTERNETU: Digni glavu Suade! (VIDEO)

Novosti online

31. 12. 2018. u 17:02

Brojni portali u regionu u subotu su objavili video koji prikazuje "neveštog" Suada kako se spušta niz skijašku stazu na Bjelašnici

“СКИЈАШ” ИЗ БиХ ХИТ НА ИНТЕРНЕТУ: Дигни главу Суаде! (ВИДЕО)

Foto: youtube.com

Brojni portali u regionu u subotu su objavili video koji prikazuje "neveštog" Suada kako se spušta niz skijašku stazu na Bjelašnici.

Ovaj klip je neposredno posle objavljivanja postao viralni hit, a portal “Kliks” donosi priču dvojca koji iza njega stoji.

U pitanju su Dino Ramčilović i Suad Tabaković koji kažu da je video nastao isključivo iz dobre šale za Instagram publiku.

"Video je i namenjen isključivo kako bi nasmejao publiku, a ne u neke druge svrhe kako su to pojedinci shvatili. Dino, Suad i Medo su odlučili da snime klip i nisu se baš nadali da će postati viralan već nakon par sati od objave. Većina domaćih i regionalnih portala je preuzela video s mog Instagram profila koji je nastao na Bjelašnici", kroz smeh govori Ramčilović, autor snimka i famozni instruktor skijanja.


Osim što je istakao kako se nije nadao da će se njegov klip naći u konkurenciji za snimak godine, Tabaković je naglasio kako je zadovoljan na koji je način odglumio skijaša početnika.

"Dino i ja smo dugogodišnji prijatelji i već dugo se bavimo planinarenjem, ribolovom, lovom, polumaratonci smo, a volimo ponekad da se uputimo i na planine kako bismo se skijali ili sankali. Pre nekoliko dana došli smo na ideju da snimimo jedan ovakav klip u kojem ću odglumiti početnika u skijanju, dok će mi Dino biti učitelj. Verovali ili ne, sam tekst i govor tela na snimku su apsolutno spontani, klip je snimljen iz prvog puta, a najmanje 10 puta smo ga pregledali kako bismo se dobro ismejali i tek onda ga objavili na Instagramu", kazao je "nespretni" Suad.

Kako je na kraju rekao Tabaković, inače višestruki prvak BiH u karateu, on se ipak nije našao u prilici da se obračuna s medom od kojeg ga je delilo, kako kaže, samo nekoliko metara.(Kliks)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Deki

31.12.2018. 19:22

Snimak je glup i neinteresantan, očigledno su snimili da bi bili zanimljivi, ali nisu uspeli-zaista neznam nikoga kome je ovo smešno.