Rešila je da počisti bakinu garažu, a kada je zadigla prljave čaršave našla je nešto vredno pola miliona evra

NOVOSTI ONLINE

petak, 24. 08. 2018. u 21:10

Решила је да почисти бакину гаражу, а када је задигла прљаве чаршаве нашла је нешто вредно пола милиона евра

Twitter

Studentkinja iz SAD-a je na Reditu nedavno objavila kako je u bakinoj garaži pronašla dva vrlo vredna automobila iz 1980-ih
Studentkinja iz SAD-a je na Reditu nedavno objavila kako je u bakinoj garaži pronašla dva vrlo vredna automobila iz 1980-ih - "lamburgini Countach" i "ferrari 308", koji su godinama bili prekriveni čaršavima, platnom, starom odećom i stvarima.

Ona je objasnila kako je njen deda nekada iznajmljivao egzotične automobile, ali je prestao da se time bavi nakon što su mu troškovi osiguranja postali preskupi.

- Automobile je zadržao umesto da ih proda, ne pitajte me zašto - napisala je ona i dodala kako je bilo predivno i neobično videti tako nešto lepo u takvom stanju.



- Ja sam samo student i ne razumem se baš u automobile, ali se nadam da će ih neko u porodici naslediti i da će im vratiti njihov stari sjaj - napsiala je.

Naglašava da je baka ionako planirala uskoro da skloni automobile iz garaže pa se nada da će prihvatiti predlog da se vozila obnove i prodaju.

Beli "lamburgini" je izgleda vrlo redak. Čini se da je reč o specijalnom izdanju kojih je napravljeno samo 321 komad. Mogao bi vredeti 350.000 funti.

"Ferariju 308 su točkovi ukradeni, ali kada se restauira, mogao bi dostići vrednost od nekih 80.000 funti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije