Norvežanka (92) pobegla iz staračkog doma s mlađim dečkom (87)

Novosti online

08. 07. 2017. u 23:33

Zaposleni u staračkom domu „Vilberg“ u norveškom gradu Ejdsvoldu digli su uzbunu i pozvali policiju kad su videli „hodalicu“ svoje 92-godišnje štićenice na parkingu, a od nje ni traga ni glasa

Норвежанка (92) побегла из старачког дома с млађим дечком (87)

Free Images Pixabay

Zaposleni u staračkom domu „Vilberg“ u norveškom gradu Ejdsvoldu digli su uzbunu i pozvali policiju kad su videli „hodalicu“ svoje 92-godišnje štićenice na parkingu, a od nje ni traga ni glasa.

Strahovali su da joj se nešto desilo, ali ubrzo su saznali da se živahna starica odvezla u Stokholm sa svojim mlađim momkom (87), Šveđaninom, pišu „Nezavisne novine“.

„Ovo je dirljiva ljubavna priča“, kaže upravnica doma Janka Holstad. „Zamislite da ne možete na romantični odmor samo zato što ste stariji od 90. Gospođa nije uradila ništa nezakonito, ali nas je uplašila jer nije najavila da će otputovati“, kaže ona.

Vremešni ljubavnici uživaju u njegovoj kući kraj Stokholma. Njih dvoje su zajedno otkako je ona došla u dom, a vratiće se nazad za vikend.


(sputniknews.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Ljubica

09.07.2017. 10:03

Norvezanka (92) pobjegla sa mladjim deckom (87)...i uzivaju u njegovoj kuci u Svedsku...Koja kraljica! Ljubav bas ne zna za godine.....