London: Otvorena katedra za izučavanje selfija!

Novosti online

03. 02. 2015. u 19:52

LJubav prema slikanju samog sebe sad je moguće dići na novi, akademski nivo i nakon pohađanja koledža možete postati kvalifikovani majstor fotografisanja selfija

Лондон: Отворена катедра за изучавање селфија!

LJubav prema slikanju samog sebe sad je moguće dići na novi, akademski nivo i nakon pohađanja koledža možete postati kvalifikovani majstor fotografisanja selfija.

Osim iz kreativnog pisanja, slikanja, raznih informatičkih veština, jezika, prirodnih nauka, masaže ili psihologije, u jednoj obrazovnoj ustanovi u središtu Londona odnedavno možete steći diplomu i iz – veštine fotografskog autoportretisanja.

Jednomesečna edukacija iz selfija na koledžu CityLit pomoći će vam da na profile na društvenim mrežama stavljate kvalitetnije fotografije, ali i izbrusite kritičko razmišljanje o fotografskim autoportretima.

Za početak, polaznici treba pred svima da predstave svoje starije “umetničke domete” i da budu spremni na kritiku, a na časovima će se analizirati i neki od poznatih ‘selfi’ momenata poput onih Kim Kardašijan ili slavne fotografije Elen Degeneres s dodele Oskara 2014. Osim o fotografiji, na edukaciji se može saznati ponešto i o identitetu i pamćenju.

Poželjni su svi koji su nekad „okinuli“ selfi i koji se snalaze u aplikacijama za obradu fotografija.


(Izvor: Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)