Da je više takvih ljudi, svet bi bio bolje mesto!

Novosti Online

26. 01. 2015. u 14:13

Samanta Velč (23) iz Velike Britanije je samohrana majka koja se našla u nezgodnoj situaciji kada se njen sin rasplakao u punom vozu

Да је више таквих људи, свет би био боље место!

youtube.com

Samanta Velč (23) iz Velike Britanije je samohrana majka koja se našla u nezgodnoj situaciji kada se njen sin rasplakao u punom vozu. Dodatni pritisak često stvaraju nestrpljivi i nervozni putnici koji nemaju mnogo razumevanja za decu.

Međutim, na njeno veliko iznenađenje, nepoznati stranac joj je prišao i dao papirić u kome se nalazila novčanica od pet funti i poruka:

"Popijte piće na moj račun. Vi ste ponos vaše generacije, pristojni ste i dobro odgajate dečaka. P.S. Imam ćerku vaših godina i nadam se da će i ona jednog dana biti dobra majka poput vas".

Na kraju se samo potpisao kao "muškarac iz voza sa naočarima i šeširom".

"Šokiralo me što je to učinila osoba sa kojom nisam ni razgovarala. Ovo vam pokazuje da i dalje postoje dobri ljudi i želim da zna da sam zaista zahvalna. Da je više takvih ljudi, svet bi bio bolje mesto", navela je Samanta.
(Kurir)
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Није валда? Дајте му нобелову награду за мир

29.01.2015. 15:32

Није то ништа посебно и не ради се о реткостима нити некој изразитој величини личности. Ја сличне глупости почесто урадим. Кажу људи - добра душа! Кажу ми понекад - Добар и луд, два брата рођена. Ја не марим. Али у случају који је "доспео" у новине се ради о тихој и подмуклој реклами енглеског језика и набијања на нос нама Србима! Имате више лепших и бољих случајева баш у нашој земљи, али није лепо као туђе. А и не пише на енглеском, па ником не привлачи пажњу. Изгледа "ружно". Није у тренду.