Nuklearni napad uništio Marsovce?!

Novosti online

23. 11. 2014. u 20:33

Нуклеарни напад уништио Марсовце?!
Fizičar Džon Brandenburg će na godišnjem okupljanju američkog društva fizičara predstaviti svoju teoriju da je nuklearni napad druge vanzemaljske rase "izbrisao i uništio" drevnu civilizaciju Marsovaca

Kako piše britanski "Dejli mejl", a tvrdi Fizičar Džon Brandenburg koji će danas na godišnjem okupljanju američkog društva fizičara predstaviti svoju teoriju da je nuklearni napad druge vanzemaljske rase "izbrisao i uništio" drevnu civilizaciju Marsovaca?!

U sklopu svoje čudne teorije Barandeburg tvrdi i da su stanovnici Marsa, poznati kao Sidonjani i Utopijanci, masakrirani u nuklearnom napadu, kao i da su dokazi genocida vidljivi i danas?!

Njegovo poslednje istraživanje usresređeno je na visoku koncentracije Xenona-129 u atmosferi Marsa, kao i urana i torijuma na njegovoj površini, što je uočila i Nasina letelica Odisej, prenosi portal "zanimljivostidana.com".

Naučnici su ranije istakli da pojava ovih elemenata nije iznenađujuća jer su prirodni elementi koji se nalaze svuda. Ali, Brandenburg je odlučan u tvrdnji kako se radi o ostacima dve nuklearne eksplozija na površini.

Kaže i da bi njegova teorija mogla objasniti i Fermijev paradoks, pre svega činjenicu zašto nam se niko još nije javio ako svemir obiluje životom.

On upozorava i da moramo biti u strahu od napada na našu planetu, kao i da pripremimo ljudsku misiju koja bi na Marsu proverila šta možemo da očekujemo, odnosno proširila znanje o tome što se dogodilo.

Stručnjak za NLO Nigel Watson tvrdi da Brandenburg nije prvi koji sugeriše da su Mars "ubile" nuklearne eksplozije.

"Ove priče i mnoge njihove varijacije predstavljaju mišljenje da je naš Sunčev sistem bio poprište nekoliko nuklearnih bitki između vanzemaljskih posetilaca i domaćina", rekao je i dodao kako Brandenburg iznosi tek nagađanja bazirana na našoj današnjoj svesti o moći nuklearnog oružja i našem strahu od njegove zloupotrebe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

lakrdija

24.11.2014. 11:23

Zvanična (strogo kontrolisana) nauka sada iznosi teorije zbog kakvih je do sada na stotine ljudi proglasila za ludake i teoretičare zavere.

chikara

26.11.2014. 02:25

pre tri hiljade godina bosanci lansirali muju u orbitu i zamislite mujo aterirao ha planetu mo u sazvesdju belog labuda a da bude veliko cudo zatekao je tamo muju kakao rostilja i pije sarajevsko hladno pivo,dakle sta mislite kako je stigao mujo,,pa naravno kajakom

Милутин

26.11.2014. 10:52

То сам ја говорио још у прошлом животу јер сам на Башчаршији срео Венеријанца обученог у одело Марсовца и он ми то испричао. Онда су неки дошли и послали ме на летовање затвореног типа где се носе кошуље које се вежу на леђима