Irska: Iskopao tunel od spavaće sobe do kafane!

Novosti online

04. 10. 2014. u 20:14

Vodoinstalater Petsi Ker iz gradića Omaga u Irskoj, verovali ili ne iskopao je tunel od svoje spavaće sobe do kafane koja se nalazi 800 metara udaljena od njegove kuće

Vodoinstalater Petsi Ker iz gradića Omaga u Irskoj, verovali ili ne iskopao je tunel od svoje spavaće sobe do kafane koja se nalazi 800 metara udaljena od njegove kuće. Petsiju je za ovaj poduhvat bilo potrebno neverovatnih 15 godina!

Na ovakvu neobičnu ideju je došao nakon što je pogledao film "Bekstvo iz Šošenka". Razlog - njegova žena neopisivo jako hrče.Ali je na kraju Petsi Ker je morao na sud jer je njegovom nepažnjom ispod komšijine kuće pukla kanalizaciona cev. On je na sudu ispričao sve u vezi njegovog tunela, kao i razloge zbog kojih je kopao prethodnih 15 godina, prenosi portal “zanimljivosti dana. rs”.

"Moja žena ima problema sa hrkanjem. Nakon što sam odgledao film “Bekstvo iz Šošenka” 1994. godine, odlučio sam da preduzmem nešto u vezi sa tim, pa sam počeo da kopam rupu ispod kreveta u pravcu paba. Koristio sam sve moguće vrste alata, od kašika do bušilica za tunel koju sam uspeo da odnesem u rupu kada je žena bila u kupovini. Tek sam 2009. godine uspeo da izađem na drugu stranu, i to u ženski toalet i ostavu" izjavio je na sudu Petsi.

Ker je prethodnih pet godina svako veče odlazio u pab u 11 sati uveče i vraćao se u jedan sat posle ponoći. Njegova žena nije ni slutila šta njen muž radi i gde ide kada ona zaspi.

" Da budem iskren, drago mi je što sam uhvaćen.Žena je uvek ujutru osetila da mirišem na alkohol, a ja sam joj odgovarao da je to moj prirodni miris.Bilo je samo pitanje vremena kada će me neko uhvatiti.Vlasnik paba se uvek pitao kako uvek dolazim niotkuda u isto vreme, i kako nestajem iz ženskog toaleta" izjavio je Ker.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)