BOLEST SA HILJADU LICA: Obratite pažnju -ako imate ove simptome, bolujete od sindroma hroničnog umora! (FOTO)

BOLEST SA HILJADU LICA: Obratite pažnju -ako imate ove simptome, bolujete od sindroma hroničnog umora! (FOTO)

POVODOM 12. maja, Međunarodnog dana podizanja svesti o sindromu hroničnog umora, Udruženje obolelih od sindroma hroničnog umora i krize svesti – SHUKS sa srodnim udruženjima iz Hrvatske i Slovenije organizovaće zajedničku akciju pod sloganom „Prepoznaj me! Ako želite ići brzo sami, idite sami. Ako želite stići daleko, idite zajedno!“.

11. 05. 2021. u 19:27

ISTORIJSKI DODATAK - LAVINA KRENULA SA TRIGLAVA: Slovenci su srpskim  intelektualcima još 1985. najavili  otcepljenje

ISTORIJSKI DODATAK - LAVINA KRENULA SA TRIGLAVA: Slovenci su srpskim intelektualcima još 1985. najavili otcepljenje

NA predlog Tarasa Kermaunera, slovenačkog knjižnjvnika i filozofa, s proleća 1985, na sastanku održanom u kući Božidara Jakšića, kome su prisustvovali Mihailo Marković, LJuba Tadić, Nebojša Popov, Sveta Stojanović, Dragoljub Mićunović i Dobrica Ćosić, dogovoreno je da se organizuje dijalog između srpske i slovenačke opozicije, sa idejom da se profiliše zajednička opoziciona platforme.

11. 05. 2021. u 17:14

DEVIZNE REZERVE 14 MILIJARDI: Izveštaj na kraju aprila

DEVIZNE REZERVE 14 MILIJARDI: Izveštaj na kraju aprila

BRUTO devizne rezerve Narodne banke Srbije su na kraju aprila, iznosile 14 milijardi evra. Deviznim rezervama na ovom nivou obezbeđuje se pokrivenost novčane mase M1 od 136 odsto i više od šest meseci uvoza robe i usluga, što je gotovo dvostruko više od standarda kojim se utvrđuje adekvatan nivo pokrivenosti uvoza robe i usluga deviznim rezervama.

11. 05. 2021. u 16:56