JOŠ JEDNO USPEŠNO TESTIRANjE: Turbo mlaznice, patent Željka Mitrovića, od jeseni u prodaji u Londonu, Parizu i Njujorku!

V. N.

29. 06. 2020. u 20:01

ЈОШ ЈЕДНО УСПЕШНО ТЕСТИРАЊЕ: Турбо млазнице, патент Жељка Митровића, од јесени у продаји у Лондону, Паризу и Њујорку!
Pokretna hidraulična platforma za parasejling je otkriće sama po sebi
NAKON što je izvršio uspešno poletanje i sletaje sa hidraulične platforme za kopneni paraslejnig, vlasnik kompanije “Pink Media Group” Željko Mitrović danas je uspešno testirao turbo mlaznice na profi stazi.

Naime, od desetak patenata koje je najavio za ovo leto, Željko je nakon svih neophodnih priprema danas testirao svoj patent – turbo mlaznice koje su pravo otkriće za sve one koji voze skejt, rolere ili bicikl. Željko je juče obavio poslednje pripreme, a danas je uspešno testirao turbo mlaznice na kopnu, odnosno na profi, asfaltiranoj stazi.

Željko je na svom Instagram profilu objavio snimak sa današnjeg testiranja, koje se pokazalo kao uspešno.

- Mlaznice sam finalno testirao na pisti Navak i rade kao lude,na svakoj ruci po 4 motora sa po 30.000 obrtaja i u rancu napajanje sa autonomijom od sat vremena! Lepa vest, potvrđeno od 1. oktobra u slobodnoj prodaji u Londonu u “Seldfriges”, od novembra Njujorku i Parizu. Sutra proba u vazduhu! – napisao je Željko u opisu videa.

Prema njegovim rečima, pokretna hidraulična platforma za parasejling ne samo da je otkriće sama po sebi, već će predstavljati i osnov za testiranje turbo mlaznica za kretanje u vazduhu i na kopnu. Željko je danas turbo mlaznice testirao na kopnu, a u narednim danima će ovaj dodatak za ekstremne sportove testirati i u vazduhu.

Procene su da bi uz turbo mlaznice skejt mogao da razvije brzinu značajno veću od 100 kilometara na čas, a Željko je ovu pretpstavku upravo danas testirao na profi stazi.

Verujemo da će ovo otkriće, kao i hidraulična platforma za parasejling, biti prava poslastica za sve ljubitelje ekstremnih sportova i adrenalina. Ne treba zaboraviti ni to da Željko uveliko radi na novom patentu – letećem automobilu (flying car), koji je najavio već za 1. avgust, dok će probnu vožnju iznad Beograda izvršiti u periodu od 1. do 7. avgusta.

Ovo su samo neki od patenata koje je Željko pripremio za ovo leto, a nakon testiranja turbo mlaznica za skejt, rolere i bicikl, ostaje da vidimo šta će sve još Željkova ljubav prema inovacijama i ekstremnim sportovima doneti.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

max

06.07.2020. 22:52

nasao lek za koronu, napravio turbo mlaznice... ma coek je genije... blagno nama sta ga imamo..... da njega nije mislim da ne bi bilo ni nas......