Novi DETALjI o smrti Amerikanca čije telo je pronađeno u Begeju

Novosti Online / B.G.

subota, 20. 06. 2020. u 12:15

Нови ДЕТАЉИ о смрти Американца чије тело је пронађено у Бегеју

Foto: B. Grujić

Četrdesettrogodišnji Džejms P. američki državljanin utopio se u Begeju u četvrtak 18. juna u kasnim večernjim časovima
ČetrdesettrogodišnjiDžejms P. američki državljanin, kojem je otac poreklom Rumun, privremeno nastanjen u naselju Novo Berbersko u Zrenjaninu, utopio se u Begeju u četvrtak 18. juna u kasnim večernjim časovima.


Njegovo beživotno telo u Begeju između mesta Mužlja i Ečka, pronašli su 15-ak sati kasnije, pripadnici žandarmerije, nakon što je jedan mladić video telo kako pluta po vodi.


Nakon što su ronioci izvukli telo iz Begeja, poslato je na obdukciju, a nezvanično je potvrđeno da se radi četrdesettrogodišnjem Amerikancu Džejmsu P. koji je biciklom išao kod svoje tetke, po neke prehrambene namernice.


Da je neposredno pre nego što je u blizini glavnog parkinga u centru Zrenjanina, imao epileptični napad i po svemu sudeći izgubio kontrolu nad biciklom kojim je upravljao, potvrđuju nezvanične priče osamnaestogodišnje J. koja je stazom pored reke vozila rolere i mladića M. koji se slučajno zadesio na licu mesta i posmatrao dramatično utopljenje.


Pročitajte još: Izvučeno telo muškarca iz Begeja: Okončana drama u Zrenjaninu, Amerikanac se misteriozno utopio


- Sve se odvijalo filmskom brzinom, nismo videli momenat kada je upao u vodu, čuli smo samo prasak i videli čoveka koji je nešto nerazumljivo vikao, mahao rukama, a onda je za tren nestao ispod vode - pričaju, još uvek vidno u šoku dvoje mladih iz Zrenjanins, koji su telefonom obavestili policiju o nemilom događaju, koji je drugi uzadtopni slučaj u poslednjih 20 dana skoro na istom mestu u Begeju, nakon nedavnog pada isto sa bicikla i davljenja Roberta Radovanova iz Mužlje kod Zrenjanina.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije