NOVO IZ KUHINjE EPLA: Ovo je novi ajfon 11, pogledajte šta sve donosi, kao i koliko košta (FOTO+VIDEO)

Beta

utorak, 10. 09. 2019. u 21:25

НОВО ИЗ КУХИЊЕ ЕПЛА: Ово је нови ајфон 11, погледајте шта све доноси, као и колико кошта  (ФОТО+ВИДЕО)

Ajfon 11
Foto: Tanjug/AP

"Novi ajfoni su puni novih funkcija i njihov novi dizajn je neverovatan", rekao je generalni direktor grupe Tim Kuk
Epl je predstavio danas svoj novi pametni telefon ajfon 11, opremljen duplom kamerom, velikom i super velikom, i novim čipom, na velikom godišnjem sajmu u sedištu te kompanije u Kupertinu u Kaliforniji.

"Novi ajfoni su puni novih funkcija i njihov novi dizajn je neverovatan", rekao je generalni direktor grupe Tim Kuk.

Novi čip A13 bajonik, treba da pruži tehničku prednost Eplu u odnosu na njegove konkurente u trenutku kada ajfon gubi udeo u svetskom tržištu pametnih telefona gde se usporava prodaja. Osnovni model novog ajfona će koštati 699 dolara.

Pročitajte još - Epl prvi put uživo na Jutjubu predstavlja novi ajfon 11

Kompanija je danas otvorila svoj veliki godišnji sajam lansiranjem platforme video igrica na pretplatu, Epl Arkejd (Apple Arcade) koja treba da počne 19. septembra i biće direktno integrisana u Ep stor, prodavnicu aplikacija onlajn.

"Epl Arkejd je jedino mesto gde imate pristup za više od 100 ekskluzivnih i revolucionarnih igara osmišljenih za ajfon, ajped, Mak i Epl TV", rekla je En Tai, zadužena za marketing u Ep storu.Platforma će biti raspoloživa u više od 150 zemalja, za 4,99 dolara mesečno.

Kompanija je objavila da pokreće platformu za video striming, konkurenciju Netfliksu, od 1. novembra po ceni od 4,99 dolara mesečno.

Epl koji će imati ograničenu ponudu originalnih proizvoda na svom video strimingu uspeo je da lansira svoju platformu gotovo 15 dana pre drugog velikog rivala Netfliksa, Diznija plus."Epl TV Plus" biće dostupan u stotinak zemalja od 1. novembra, a dodavaće nove originalne produkcije svakog meseca, obećao je generalni direktor Kuk.

Sa cenom ispod pet dolara Epl je za dva dolara jeftiniji od pretplate za Dizni plus, i skoro upola jeftiniji od osnovne pretplate Netfliksa u Americi.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije