Sledeći iPhone bi mogao bežično da puni druge uređaje?

Novosti Online

25. 03. 2019. u 23:33

Следећи iPhone би могао бежично да пуни друге уређаје?

AP Photo

Bežično punjenje se već pojavilo u okviru Galaxy S10 i Huawei Mate 20 Pro modela, a da ta opcija stiže i na novi iPhone ukazuje i kutija za bežično punjenje za AirPods 2
HUAWEI i Samsung su u okviru svojih modela poslednje generacije predstavili korisnu opciju, a radi se o mogućnosti da bežično pune druge uređaje, što korisniku omogućava da energiju svoje baterije podeli sa onima kojima je u nekom trenutku najpotrebnija.

Ovu opciju mogao bi da dobije i sledeći model iPhone-a, te već može da se čuje da Apple planira da je implementira u svoje nove modele.

Naime, radi se o tome da oni koji kompaniju snabdevaju delovima za iPhone uređaje tvrde da je opcija za bežično punjene u pripremi, a zajedno sa unapređenom kamerom i većom baterijom.

Najviše pažnje se ipak poklanja novoj mogućnosti za bežično punjenje, koja se već pojavila u okviru Galaxy S10 i Huawei Mate 20 Pro modela, a da opcija stiže i na novi iPhone ukazuje i kutija za bežično punjenje za AirPods 2. Oni koji se najviše bave ovom temom podsećaju da Apple još nije lansirao dugo obećavanu AirPower podlogu za bežično punjenje, pa se pretpostavlja da bi i ovaj proizvod mogao da se pojavi u paketu sa novom opcijom.

PROČITAJTE JOŠ - Nameštaj za bežično punjenje mobilnih uređaja

Novi iPhone modeli se tradicionalno najavljuju na godišnjem Apple događaju koji je zakazan za 25. mart, te se, pored informacija o novom Apple streaming servisu i servisu za vesti, očekuju i informacije o novom hardveru i funkcijama, tako da ostaje da vidimo hoće li neka od predstavljenih funkcionalnosti biti zanimljivija i korisnija od funkcije koja će omogućavati deljenje baterije.


Autor: Tehnopolis

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije