Predstavljen novi model Tesla televizora koji glasom pokreće aplikacije

četvrtak, 26. 04. 2018. u 07:02

Представљен нови модел Тесла телевизора који гласом покреће апликације
"Tesla S901" sa android operativnim sistemom savršeno razume srpski jezik i uz to pamti lični ukus, pa nudi preporuke za filmove, serije i sve drugo što biste poželeli da pogledate

BREND "Tesla" predstavio je novi model "Tesla S901" televizora koji poseduje android operativni sistem. Novina kod ovog modela je što svojim glasom možete da pokrećete aplikacije ili pretražujete internet. Televizor "Tesla S901" savršeno razume i srpski jezik, i uz to pamti lični ukus, pa nudi preporuke za filmove, serije i sve drugo što biste poželeli da pogledate.

- Svaka kompanija, brend, pa samim tim i proizvodi moraju da prate trendove, da se prilagođavaju modernom vremenu i okruženju - istakao je Veselin Jevrosimović, predsednik kompanije "Komtrejd". - Upravljanje glasom, definitivno je jedna od tih potreba koja će olakšati naš svakodnevni život, a koju donosi "Tesla S901".

Novi model televizora poseduje odgovarajuće prijemnike za sve aktuelne vrste digitalnog televizijskog signala. Zahvaljujući ugrađenom DVB-T2 prijemniku, neće biti potrebe za kupovinom dodatnog Set-Top-Box uređaja, ukoliko TV signal dobijata putem sobne ili krovne antene. Ono što ćete prvo primetiti kod novih "Tesla S901" televizora je njihov dizajn, koji vas lako može prevariti i navesti da pomislite da je reč o uređaju od čije će vam se cene zavrteti u glavi. Međutim, Tesla S901 je dokaz da kućište od kvalitetnog, dijamantski sečenog i obrađenog aluminijuma ne mora da bude odlika samo najskupljih modela televizora iza kojih stoje najveća svetska imena elektronske industrije.

Poseduje i stereo sistem sa dva snažna zvučnika smeštena u posebno rezonatorsko telo. "Tesla S901" televizori opremljeni su ekranima 4K UHD rezolucije, sa Direkt LED pozadinskim osvetljenjem. Drugim rečima, više od 8 miliona piksela kreira neverovatno oštru sliku.

U mnoštvu zanimljivih funkcija i mogućnosti nalazi se i "Google Cast" tehnologija koju "Tesla S901" televizorima omogućava bežičnu vezu sa mobilnim uređajima i kućnim računarima. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, multimedijalne sadržaje koje imate u svom telefonu, tabletu ili računaru moći ćete bežično da reprodukujete na velikom 4K UHD ekranu, bez dosadnog prebacivanja sadržaja na USB fleš memoriju.

(PR)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije