Ovo je način da provalite svaku šifru za Wi-Fi

Novosti online

utorak, 29. 08. 2017. u 19:28

Ово је начин да провалите сваку шифру за Wi-Fi

Foto: Thinkstock

Neprekidno grebanje i korišćenje tuđeg interneta nije u redu, ali ponekad je potrebno da na brzinu besplatno pristupite mreži i potražite neku informaciju
Neprekidno grebanje i korišćenje tuđeginterneta nije u redu, ali ponekad je potrebno da na brzinu besplatno pristupite mreži i potražite neku informaciju.


Zbog toga je dobro znati da postoji jednostavan način da provalite bilo koju šifru za zaključan Wi-Fi, a to je moguće pomoću aplikacije Instabridge.

Reč je o popularnoj aplikaciji koju imaju mnogi korisnici bežičnog interneta i pomoću koje možete da nađeteveliki broj pristupnih tačaka mreži i to na svakom mestu.

Pomoću ove aplikacije možete da pretražite pristupne tačke u vašoj okolini, a kada nađete one čiji je signal najjači, u nekoliko koraka jednostavno možete da dođete i do šifre i pristupa bežičnoj mreži.

Pročitajte još:

EU do 2020. uvodi besplatan Wi-Fi

Gratis internet za 12 opština

Izvor: pink.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

Goran V

29.08.2017. 20:14

pa i nije bas pretjerano tacna vijest da bi se objavila na tako uticajnom mediju kao sto su Novosti. app instabridge hoce otkriti sifru ali samo ako je prethodni korisnik unio u aplikaciju i omogucio podatak.

Naelektrisani miš

29.08.2017. 20:20

Smučio mi se ceo ovaj članak tako da autoru dajem jedan iz informatičke kulture.Normalno, oni što celog svog života ništa nisu platili, sa zadovoljstvom će da dočekaju ovaj članak i po malo bajatu informaciju.

nervni slalom

29.08.2017. 21:34

I ne samo da provaljuje šifru, već provaljuje i brojeve za loto u sledećem izvlačenju, kao i rezultate Lige šampiona!

vuk

02.09.2017. 21:55

aplikacija je najobicniji registar mreza i lozinki.znate recimo komsijinu sifru , upisete je i svako ko ima aplikaciju moze da mu se kaci na mrezu. korisna je da se kacite na mreze recimo restorana u blizini ako ne menjaju sifre i ako je neko okacio.Nikakvog razbijanja mreze tu nema.

pera

27.12.2018. 09:20

@vuk - Prvo dobrovoljno upišemo svoju šifru na izvolte, onda tražimo sledećeg naivka koji je otkrio svoju na izvolte. Genijalno. Srbi ne budite glupi.

dzo

04.06.2018. 01:02

Samo jedadn nacin postoji za hakovanje (pravo hakovanje) wifi-a. I zahteva vrlo ozbiljnu opremu, sto opet verovatno zahteva da je to neka ozbiljna grupa koja to izvodi, mislim zbog para tog hardvera. Sve ostalo je pricanje i pisanje iz neznanja.