Hologrami i drugačija virtuelna realnost na IT skupu u Beogradu

Beta

18. 05. 2016. u 23:46

U petak i subotu građani će u hotelu "Jugoslavija" imati priliku da isprobaju najnovija dostignuća u razvoju virtuelne realnosti i da se "transportuju" u pustinju, na dno okeana, u svemir...

Холограми и другачија виртуелна реалност на ИТ скупу у Београду

Ilustracija

BEOGRAD - U Beogradu u petak i subotu građani će imati priliku da isprobaju najnovija dostignuća u razvoju virtuelne realnosti i da se "transportuju" u pustinju, na dno okeana, u svemir, i da uživo isprobaju prave oklope i mačeve kakve su nosili vitezovi u srednjem veku.

Beogradski hotel Jugoslavija 20. i 21. maja biće domaćin skupa "IT konekt", najvećeg te vrste u tom sektoru u Srbiji, najavili su danas organizatori.

Posetioci moći da provere svoje znanje rešavajući kvizove i odgovarajući na nagradna pitanja, da se takmiče u brzom kucanju ili pravljenju aplikacije, a nagrade su dron, naočare za virtuelnu realnost i let avionom.

Ulaz sa posetice je besplatan, ali uz prijavu na www.it-konekt.com.

Kako se navodi u saopštenju, skup će biti i demonstracija novih dometa IT industrije, i napretka domaćih kompanija u toj oblasti po uslovima za rad.

Tokom skupa će biti predstavljena i slobodna mesta u IT kompanijama u Srbiji za Java i PHP programere, C# i C+ programere, QA inženjere, Android developere i druge.

Glavni partner skupa je Microsoft Development Center Serbia, a radna mesta u IT-ju će ponuditi i Quantox, Prodyna, Seven Bridges, Deploy, Cosmic Development i drugi.

ITkonekt su podržali Grad Beograd i Nacionalna služba za zapošljavanje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije