Moj parking na androidu i ajfonu

V. N.

subota, 19. 10. 2013. u 23:58

Мој паркинг на андроиду и ајфону
Aplikacija iz "Vip mobajla" radionice pod nazivom "Moj parking" kreirana sa željom da svim vlasnicima android uređaja i ajfon telefona olakša proces plaćanja parkinga putem SMS-a
NOVA aplikacija iz "Vip mobajla" radionice pod nazivom "Moj parking" kreirana je sa željom da svim vlasnicima android uređaja i ajfon telefona olakša proces plaćanja parkinga putem SMS zahteva. Aplikacija je besplatna, i pokriva sve gradove u kojima postoji mParking usluga. "Moj parking" u samo nekoliko klikova, omogućava plaćanje parkinga, daje informacije o parking zonama, parkiralištima i slobodnim mestima u najbližim garažama. Dodatno, opcija alarma podseća korisnike na isticanje vremena za parkiranje kako bi ga na vreme produžili. Aplikacija je podržana na android telefonima i tabletima od verzije 2.3.5, i na i OS od verzije i OS 4.3, uključujući i najnoviji iOS7. Uskoro će biti dostupna i vlasnicima telefona sa "Vindouz fon" operativnim sistemom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

petarka

20.10.2013. 08:39

"VIP mobajl" nije prvi koji ima ovu aplikaciju ove vrste, za android telefone. Postoji aplikacija "PARKING MANIJAK" koja je izvanredna i koju mogu svi koji imaju android telefon da preuzmu preko Play prodavnice . Koristim je godinu ipo dana i odlična je a pokriva teritoriju cele Srbije-svi gradovi sa parking zonama. NAravno prvo se pronadje i postavi registarski broj automobila a onda je sve lako.

milos

20.10.2013. 20:18

Ovakva aplikacija već ima za android. Zove se ParkingManijak i besplatna je. Fantastična je!!!