Skupština Kluba malog fudbala Crvena zvezda za novog predsednika Kluba jednoglasnom odlukom izabrala je Aleksandra Vučića, predsednik Udruženja građana CarGo.

Vučić je tom prilikom na stadionu "Rajko Mitić" zahvalio na ukazanom poverenju i istakao da je cilj da zajedno sa celim timom stručnjaka različitih profila napravi šampiona za Evropu.

- Zahvaljujem dosadašnjoj upravi kluba na svemu što su učinili, ali i na tome što su nas pozvali da im pomognemo. Prepoznali su da smo napravili CarGo kao veliku porodicu koja olakšava život svim građanima i pozvali nas da zajedno radimo na daljem razvoju kluba. Zato mogu sa sigurnošću da kažem da od Zvezdinih futsalera pravimo šampiona za Evropu - istakao je Vučić u prostorima crveno-belih.


PROČITAJTE JOŠ - Studirali u Srbiji i ostali vezani za našu zemlju


VUČIĆ je dodao da futsal doživljava ekspanziju širom sveta i da Srbija zaslužuje sport po evropskim standardima.

- Želim da idemo sigurnim korakom u svet. Želimo da se utakmice igraju po najvišim standardima i da se svi ponosimo ostvarenim rezultatima i uspesima - kazao je on i dodao da se "futsal možda zove mali fudbal, ali ga velikim čine ljudi".

NOVOIZABRANI predsednik Kluba rekao je da dugo prati futsal, kao i da se na jednoj od futsal utakmica oduševio energijom navijača, atmosferom i obostranim navijanjem.

- To je sport u kojem navijači jednog tima aplaudiraju golu drugog tima, u kojem deke dovode svoje unuke na utakmice. Ovaj sport vraća osećaj za prave vrednosti sporta - fer-plej, a mi želimo da promovišemo zdrav duh - rekao je Vučić.

Vučić je najavio da će sledeće nedelje predstaviti svoje planove i da će već od nedelje koja je pred nama izaći sa vrlo ambicioznom agendom kako bi tim bio spreman od Nove godine.


U PORODICI CRVENO-BELIH

Klub malog fudbala Crvena zvezda osnovan je ovog juna i tom prilikom primljen je u veliku sportsku porodicu crveno-belih. U prvom delu sezone od svih devet prvenstvenih odigranih utakmica futsaleri Crvene zvezde su ostvarili sve pobede.