Prijedorska policija traga za trojicom nepoznatih razbojnika koji su u nedelju oko 19.25 fizički napala supružnike, 67-godišnjeg muškarca i 64-godišnju ženu u naselju Suhi brod u mestu Kozarac.


Naime, po njihovom povratku kući, žena je u večernjim satima krenula prema kotlovnici kada je iza kuće videla tri maskirana i naoružana lica.


Kako “Nezavisne” saznaju oni su fizički napali ženu koja je zapomagala pa je dotrčao muž kojeg su takođe napali i naneli mu povrede.


"Njihov jauk čule su komšije koje su dotrčale a maskirana i naoružana lica su pobegla dok su supružnici zadobili više udaraca", rekao je naš izvor.


Kako su nam ispričali prijedorčani, u nedelju uveče je u gradu vladalo pravo opsadno stanje i gotovo na svakom koraku mogli su se videti naoružani policajci koji su blokirali sve izlaze i kontrolisali vozila.


PROČITAJTE JOŠ: Na ulici napao Novosađanina i oteo mu mobilni telefon


Kako su potvrdili u Policijskoj upravi Prijedor, prijavljeno je da su, tri nepoznata maskirana lica, uz pretnju upotrebe vatrenog oružja, fizički napala šezdesetsedmogodišnjeg muškarca i šezdesetčetvorogodišnju ženu u neposrednoj blizini porodične kuće, nakon čega su se udaljila sa lica mesta.


"Na licu mesta izvršen je uviđaj o navedenom je upoznat okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uz čiju saglasnost policijski službenici preduzimaju operativne i istražne mere i radnje s ciljem pronalaska izvršilaca i rasvjetljavanja krivičnog dela razbojništvo u pokušaju", naveli su iz policije.


Ovaj događaj uplašio je meštane Kozarca budući da su im komšije koje inače žive sami, pretučene u gusto naseljenom mestu.


Na sreću dolazak komšija oterao je razbojnike, ali su supružnici zbog ovog napada pretrpeli veliki stres.


(nezavisne.com)