Nekadašnji poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nenad Kesić iznenada je preminuo u 69. godini.


Telegram saučešća uputila je predsednik Republike Srpske Željka Cvijanović.


Svojim radom i zalaganjem dao je doprinos jačanju najvišeg zakonodavnog organa Republike Srpske i ostaće upamćen kao poštovan i uvažen poslanik.


Kesić će biti sahranjen u petak, 8. novembra na porodičnom groblju u Elezagićima.


Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je saučešće porodici Nenada Kesića, te istakao da je ovaj nekadašnji poslanik u Narodnoj skupštini ostavio dubok trag u javnom i političkom životu Srpske.


- Njegov odlazak nenadoknadiv je gubitak za njegovu porodicu, prijatelje i saradnike - navodi Višković u telegramu saučešća.


Višković ističe da je sa tugom primio vest o smrti Nenada Kesića, nekadašnjeg poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, iskrenog i predanog saradnika.


- Nenad Kesić je, svojim profesionalnim angažmanom i braneći interese Republike Srpske, ostavio dubok trag u javnom i političkom životu Republike Srpske - napomenuo je Višković.


PROČITAJTE I: Dodik osuo paljbu po Incku i optužio ga za obmanu: Degutantno je i smešno šta on govori


Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović danas je povodom smrti bivšeg narodnog poslanika Nenada Kesića uputio iskreno saučešće porodici.


- U teškim trenucima koji su zadesili porodicu Kesić, izražavamo poštovanje i saosjećamo sa njegovima najbližima, prijateljima i poštovaocima - napisao je predsednik Čubrilović u telegramu, saopšteno je iz Narodne skupštine Republike Srpske.