Kasno sinoć, nešto pre ponoći, u Nevesinju je došlo do pucnjave i fizičkog obračuna u kojoj su, prema saznanjima, ranjene i teško povređene tri osobe.


Napisao je ovo na svom blogu Nebojša Vukanić, narodni poslanik.


On je dodao da su povređeni prevezeni u bolnicu. Jednoj mladoj osobi, navodi on lekari se bore za život.


Prema saznanjima i informacijama iz Nevesinja dvojica braće, od ranije poznata policiji, napali su noževima jednog privrednika iz Nevesinja u pokušaju da ga reketiraju i iznude novac. Privrednik je nakon kraće rasprave zadobio udarac nožem, a potom je pucao u samoodbrani i teško ranio jednog napadača – naveo je Vukanić.


PROČITAJTE I: JEZIV ZLOČIN KOD FOČE: Sin oca izbo na smrt


Kako je potvrđeno iz PU Trebinje, PS Nevesinje oko 23.15 je prijavljeno da je u mestu Batakovici, opština Nevesinje, ispred porodične kuće osobe A.R. došlo do sukoba između osoba A.R. i S.S. sa jedne strane i osoba M.B. i J.B. sa druge strane.


Tom prilikom osobi A.R. su nanesene povrede hladnim oružjem (nožem) u predelu ruku i ramena dok je osoba S.S. povređena na isti način u predelu kičme. Takođe, povrede u tom sukobu osoba A.R. je iz vatrenog oružja nanela osobi A.B. u predelu stomaka – rekli su iz policije, piše Srpskainfo.